Sevdiği kızı alamayınca dehşet saçtı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (19:58)   Son Mesaj: 12-28-2010 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    12-28-2010

    Sevdiği kızı alamayınca dehşet saçtı

    Sevdiği kızı alamayınca dehşet saçtı


    Bursa'da sevdiği Süryani kızdan karşılık alamayan genç, balkona çıkarak intihar şovu yaptı. Çevreye rastgele ateş açan genç, polis ekiplerini yaklaşık bir saat uğraştırdıktan sonra gözaltına alındı.

    Gencin sevgilisine ithafen yazdığı, "Tek bir beni için Ankara'yı, Paris'i feda ederim" pankartı dikkati çekti.
    Edinilen bilgiye göre, haber ajanslarının santralini arayan bir genç, Görükle'de eylem yapacağını söyledi. Bu arada merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan beş katlı bir apartmanın dördüncü katına çıkan maskeli bir kişinin caddeye rastgele ateş açtığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Elinde "Eğer o Süryani güzeli kalbimi fethederse, tek bir siyah beni için Ankara ve Paris'i feda ederim" yazılı pankart bulunan maskeli genci ikna etmek için bölgedeki polis ekipleri seferber oldu.

    İsminin Cihad Mertoğlu (26) olduğu öğrenilen elektronik mühendisi genci ikna etmek isteyen polislerin çabaları neticesiz kaldı. Yan daireye çıkan polisler, balkondan ikna etmeye çalıştıkları Mertoğlu'nun silah ile ateş etmesi üzerine olay yerine özel harekat timini çağırdı. Mertoğlu'nun elindeki silahla yaklaşık 10 kez rastgele ateş etmesi, cadde üzerindeki vatandaşlara büyük panik yaşattı.

    Dairenin kapısını kilitleyen ve yaklaşık bir saat boyunca eylemine devam eden Mertoğlu'nun, Süryani olduğu öğrenilen kız arkadaşına sesini duyurmak istediği için eylem yaptığı belirtildi. Gözaltına alınan genç, 'toplum güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




    Sevdiği kızı alamayınca dehşet saçtı Yorumları