TOKİ'den, KBÜ personeline konut   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (18:19)   Son Mesaj: 12-28-2010 (18:19)    Cevap: 0    Gösterim: 699  

    12-28-2010

    TOKİ'den, KBÜ personeline konut

    TOKİ'den, KBÜ personeline konut


    Karabük Üniversitesi öğretim görevlileri ve idari personel kampüs içerisinde ev sahibi olacak. TOKİ ile Karabük Üniversitesi'nin birlikte hazırladığı proje kapsamında personel bir yıl sonunda kendi evlerinde oturur duruma gelecek.

    Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, üniversitelerinde görevli akademik personelin konut ihtiyacını karşılamak için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile görüşme yaptıklarını söyledi.

    Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. BUrhanettin Uysal gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni üniversite olmalarına rağmen hızla büyüdüklerini, bu nedenle doğan çeşitli ihtiyaçlardan birisinin personelin konut ihtiyacı olduğunu kaydetti. Üniversitelerinde 500'ün üzerinde akademik personelin bulunduğunu anlatan Rektör Uysal, "Karabük Üniversitesi öğretim görevlileri ve idari personel kampüs içerisinde ev sahibi olacak. TOKİ ile birlikte yapacağımız projenin detayları internet sitemizde mevcuttur. Talep sayısı kadar ev yaparak, bir yıl sonunda kendi evlerinde oturur duruma getireceğiz. Üniversitemiz kampüs alanının içerisinde 90 metrekare 2 artı 1, 180 metrekare 3 artı 1 daireler şeklinde uygun ödeme kolaylığı sağlayan evleri 2011'de teslim etmeyi amaçladık" dedi.




    TOKİ'den, KBÜ personeline konut Yorumları