Eskişehir'de ölen ikizlerden doku örnekleri alındı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (18:04)   Son Mesaj: 12-28-2010 (18:04)    Cevap: 0    Gösterim: 612  

    12-28-2010

    Eskişehir'de ölen ikizlerden doku örnekleri alındı

    Eskişehir'de ölen ikizlerden doku örnekleri alındı


    Eskişehir'de evlerinde ölü bulunan ikiz bebeklerden alınan kan ve doku örnekleri kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Atilla Bey Sokak'ta yaşayan 4 aylık kız bebekleri Gülten Şal ile ikizi Gülcan Şal'ın Eskişehir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside vücutlarında darp ve cebir izine rastlanmadı, zehirlenme bulgusu da tespit edilemedi.
    İkiz bebeklerden alınan kan ve doku örneklerinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, kesin ölüm nedeni tespit edilememekle birlikte çocukların ölümüne metabolik hastalık ya da akciğer enfeksiyonun neden olabileceği iddia edildi.

    İkiz çocukların babası Mehmet Şal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının hiç bir hastalığının bulunmadığını belirterek, İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelecek sonucu beklediklerini bildirdi.

    Eskişehir'de, dün, Fevzi Çakmak Mahallesi Atilla Bey Sokak'ta yaşayan Kezban Şal (20), gece saat 03.00'te 4 aylık kız bebekleri Gülten ve Gülcan'a mama yedirdikten sonra uyutmuş, sabah kalktığında hareketsiz olduğunu fark edilen ikiz bebek hastaneye kaldırılmış ve öldükleri belirlenmişti.




    Eskişehir'de ölen ikizlerden doku örnekleri alındı Yorumları