Geriye çocuklarıyla çektirdikleri fotoğraf kaldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (16:07)   Son Mesaj: 12-28-2010 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 567  

    12-28-2010

    Geriye çocuklarıyla çektirdikleri fotoğraf kaldı

    Geriye çocuklarıyla çektirdikleri fotoğraf kaldı


    Mersin'de yatak odasında uyurken sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Alaaddin Kandemir ile eşi İnci Kandemir hayatını kaybetti. Zehirlenen çiftten geriye çocuklarıyla çekilmiş fotoğrafları kaldı.

    Mersin"de yatak odasında uyurken sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen çiftten geriye çocukları ile çektirdikleri fotoğrafları kaldı.
    Yenişehir'de 50. Yıl Mahallesi 27131 Sokakta oturan 14 yaşındaki Anıl Kandemir, sabahleyin okula gitmek için uyandı. Anne babasının uyanmadığını göre Anıl Kandemir yatak odasına girdiğinde anne ve babasının hareket etmediğini görünce, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları muayenede İnci Kandemir'in (43) öldüğünü tespit ederken, Alaaddin Kandemir'i (48) Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdı. Alaaddin Kandemir"de burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Çiftin yatak odasına kurulan kömür sobasından zehirlendiğini belirlendi. Alaaddin Kandemir"in cesedi Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna eşi İnci Kandemir"in cesedi ise Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Çiftin cenazesinin Ankara"da olan diğer oğullarının da gelmesi için yarın toprağa verileceği öğrenildi. Çiftin öldüğü haberini alan yakınları eve akın ederken Kandemir ailesinin mutlu günlerdeki fotoğraflarını görenler gözyaşlarına boğuluyor.




    Geriye çocuklarıyla çektirdikleri fotoğraf kaldı Yorumları