Yaşama koştu ama ölümden kaçamadı / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (16:06)   Son Mesaj: 12-28-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 689  

    12-28-2010

    Yaşama koştu ama ölümden kaçamadı / VİDEO

    Yaşama koştu ama ölümden kaçamadı / VİDEO


    Adıyaman'da Mobese kameralarına yansıyan ve tankerin önünde koşan 53 yaşındaki Bekir Özcan bu görüntülerin bir hafta sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte ilginç kazanın görüntüleri;



    Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan kaza görüntüleri içersinde en ilginci Atatürk Bulvarı Saat Kulesi kavşağında meydana geldi. Saat Kulesi kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen yakıt tankerinin önünden geçerken araçlara yeşil ışık yanması üzerine tanker harekete geçti.
    Sürücünün yayayı fark etmemesi üzerine hareket edince, yaya tankerin önünden kaçmak istedi. Tanker sürücüsü aracı sürmeye devam edince önündeki şahıs tankerin önünde koşmaya başladı. Tankerin önünde bir süre koşan şahıs daha sonra yan tarafa düştü.

    Daha önceden kalp krizi geçirdiği ve hasta olduğu belirtilen yaşlı şahıs yaralı olarak Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıya acilde yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine kaldırıldı. Yoğun bakımda bir hafta kalan şahıs daha sonra hayatını kaybetti. Kazayla ilgili aile fertleri ile görüşmek isteyen gazetecilerin görüşme taleplerini geri çevirdi.




    Yaşama koştu ama ölümden kaçamadı / VİDEO Yorumları