Yılbaşı tehdidi polisi alarma geçirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (15:56)   Son Mesaj: 12-28-2010 (15:56)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    12-28-2010

    Yılbaşı tehdidi polisi alarma geçirdi

    Yılbaşı tehdidi polisi alarma geçirdi


    Fatih'te Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan telefon kulübesine gelen bir kişi tarafından yılbaşı gecesi için yapılan tehdit polisi korkuttu.

    Fatih'te ankesörlü telefondan polisi arayarak yılbaşı gecesiyle ilgili tehditlerde bulunan bir şahıs, polisi alarma geçirdi. Tehdidin geldiği telefon kulübesine akın eden polis ekipleri, parmak izi çalışması yaptı.

    Alınan bilgiye göre; Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan telefon kulübesine gelen bir kişi, polisi arayarak "Yılbaşında kimse sokağa çıkmasın" tehdidinde bulundu. Şahıs ihbarı yaptıktan sonra kayıplara karışırken, polis alarma geçti. İhbarın geldiği ankesörlü telefon tespit edilerek bölgeye ekipler sevk edildi.

    Gelen ekipler ihbarcının izine rastlayamazken, bölgeye olay yeri inceleme ve bomba imha ekipleri çağırıldı. Ekipler, tehdit telefonunun edildiği kulübelerde parmak izi incelemesi yaptı. Polis ihbarcının yakalanması için çalışma başlattı.




    Yılbaşı tehdidi polisi alarma geçirdi Yorumları