AK Partili belediye başkanları bir araya geldi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (14:57)   Son Mesaj: 12-28-2010 (14:57)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    12-28-2010

    AK Partili belediye başkanları bir araya geldi

    AK Partili belediye başkanları bir araya geldi


    Muğla’nın ilçeleri ve beldelerinde bulunan belediye başkanları Köyceğiz İlçesi’ne bağlı Toparlar Belediyesi’nde bir araya geldiler.


    Her ay bir belediyede toplanarak bilgi alışverişinde bulunan AK Partili Belediye Başkanları Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan"ın misafiri oldular.

    Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer"in koordinatörlüğünde yapılan toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, 9 Belediye Başkanı ve Köyceğiz İl Genel Meclisi Üyeleri katıldılar. Toplantıda Belediyelerin problemleri, karşılaşılan zorluklar ve yeni geliştirilecek projeler ele alındı.

    Bir yıllık çalışmalar değerlendirildi.

    AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça; nüfusu 10 binin altında kalan belediyelerin can damarı olan Beldes Projelerinin tekrar hayata geçirileceğini ifade ederek, 2011 yılında 400 milyon TL"nin belediyelere aktarılacağını belirtti. Akça, belediyelerde bulunan norm kadrolu işçilerin diğer kamu kurumlarında değerlendirileceğini ve bu konuda kanunun çıkarılacağını ifade etti.




    AK Partili belediye başkanları bir araya geldi Yorumları