Zeytinyağı kazaya sebep oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (14:04)   Son Mesaj: 12-28-2010 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 622  

    12-28-2010

    Zeytinyağı kazaya sebep oldu

    Zeytinyağı kazaya sebep oldu


    Çanakkale’nin Ayvacık ilcesi'nde Küçükkuyu istikametinden Assos istikametine gitmekte olan minibüs kayarak yoldan çıktı. Meydana gelen kazada bir minibüs hurdaya döndü.

    Çanakkale"nin Ayvacık ilcesine bağlı Küçükkuyu beldesinde Assos sahil yolu Arıklı sapağı mevkiinde yola dökülen zeytinyağı nedeniyle meydana gelen kazada bir minibüs hurdaya döndü.

    Edinilen bilgiye göre Küçükkuyu istikametinden Assos istikametine gitmekte olan Ş.H yönetimindeki 10 KZ 669 plakalı minibüs Arıklı altı mevkiinde yola dökülen zeytinyağı sebebiyle kayarak yoldan çıktı.

    Önce yol kenarındaki ağaç elektrik direğine, ardından da bir motelin duvarına çarpıp durabilen minibüs sürücüsü kazayı hafif yarayla atlatırken, araç ise hurdaya döndü. Küçükkuyu Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yolda önlem alarak başka kaza olmasını önlerken, yol Küçükkuyu Belediyesi itfaiye ekiplerince yıkanarak trafiğe açıldı.




    Zeytinyağı kazaya sebep oldu Yorumları