Bahçeli'den Atalay'a 'MHP biter' yanıtı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (11:36)   Son Mesaj: 12-28-2010 (11:36)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    12-28-2010

    Bahçeli'den Atalay'a 'MHP biter' yanıtı

    Bahçeli'den Atalay'a 'MHP biter' yanıtı


    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere seslendi. Bahçeli iki dilli hayat taleplerine sert çıktı. Türk milletinin sabrının taştığını belirtti. Atalay'a cevap verdi.

    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere seslendi.
    Bahçeli'nin konulşmasından satır başları şöyle:

    İktidarın pusulası bozuk gemisine binen bölücüler var. Kaptanlığını da Tayyip Erdoğan yapmaktadır. Devlet terörle anlaşmaya başlamıştır. Eli kanlı kastilin yattığı yerden örgütünü yönetmektedir. Egemenlik hakkına sahip Türk devleti mahkumun bu yaptıklarını gözx yummuştur. Başbakan bizi şerefsizlikle suçlamıştır. Ancak yapılanlara bakıldığında kimin şerefsiz olduğu kimin olmadığı belirlenmiştir. Herşey gün gibi ortadadır. AKP, raahatça at oynatılmasına neden olmuştur. Bin yıllık kardeşliğimiz sözde demokrasi rüzgarıyla toz dumana katılmıştır.

    İki dil taleplerini demokratik bir hakmış gibi sunmaya çalışmışlardı. AKP'yle birlikte sırnaşmanın adı ezberleri bozmak olarak tanımlanmıştır. Bakınız son günlerde ayrı dil ayrı bayrak içeriğini içine alan ihanet projesi taslağı kamuoyuna sunulmuştur. Bunlar ilk değildir. Türk milletinin sabrı giderek taşmaktadır.

    Damat Ferit hükümetlerinin İçişleri Bakanlarını andıran yapısıyla şimdiki İçişleri bakanı da aynı zihniyettedir.

    Kabul etmek lazım ki sözde demokratik açılım süreci çökmüştür. Terör biterse MHP'de biter diyen çürümüş bir zihniyet vardır. MHP kandan beslenen ve bunların devamından medet uman bir parti olmayacaktır. Sözümüz kardeşliğe, birliğe ve dirliğe sahip olmasıdır. Bize gıybette bulunuluyor. Bizim ekmeğimiz de suyumuz da Türk'tür Türkçe'dir.

    İçişleri Bakanının yüce divana gitmesi şarttır. Bunu yapacak olan da MHP iktidarıdır.

    Özerlik zırvası taslağını bir avuç kişi hazırlamadı. Eylem birliği içinde olanların tuzağıdır. Dünyada egemenlik haklarını kullanana hangi devlet kendisini yıkacak yapıya serbestlik tanır.

    Bugün Türkiye'yi geren ve ihanete sürükleyen lider AKP hükümetidir. Ülke üzerinde ameliyat yaptrırmam diyen Başbakan elindeki neşteri paslandırmıştır.

    Bölücülük çıkmazına doğru gidiyoruz. Türkiye'de Kürt sorunu değil terör sorunu vardır. Malasef Türk milleti yıkım öncesi yapılanlara şahit olmuştur.

    Başbakan Erdoğan Türk milletini 36 ya böldü. Uçağa binmekten fırsat bulursa birleştirmeyi de yerine getirir.

    Ne mutlu Türküm diyene haykırışını sonuna kadar söyleyeceğiz.


    Cumhurbaşkanı'nın Diyarbakır ziyareti bizim için önemlidir. Yapılacak herhangi bir uygulamaya Gül'ün ses çıkarmaması bizim söylediklerimizi doğru çıkaracaktır.

    Eğer millet parçalanırsa ne millet ne de devlet kalacaktır. Biz milletimizi değerlendirirken hem maziye hem de geleceğe bakarız.





    Bahçeli'den Atalay'a 'MHP biter' yanıtı Yorumları