İzmir'de 3 katlı bina çöktü / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (11:07)   Son Mesaj: 12-28-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 718  

    12-28-2010

    İzmir'de 3 katlı bina çöktü / VİDEO

    İzmir'de 3 katlı bina çöktü / VİDEO


    İzmir'in Konak ilçesinde 3 katlı bir bina çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, büyük korku yaşandı. Binanın yıkılışı amatör kamera tarafından kaydedildi. İşte o ürkütücü anlar;



    Konak ilçesi Halil Rıfat Paşa semti Akın Simav Mahallesi 266. ve 188. sokakların kesiştiği yerde bulunan 3 katlı Güler Apartmanı, saat 17.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.
    Çökme sırasında binada kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Güler Apartmanı'nda toplam 6 kişilik iki ailenin yaşadığı öğrenilirken, olay sonrasında AKS ekibi gelerek önlem aldı.

    Polis ekipleri de çevrede güvenliği sağladı. Çöken binanın yan tarafındaki arsada aynı müteahhit tarafından başka bir inşaat yapıldığı ve apartmanda çatlaklar meydana geldiği ileri sürüldü.

    Binada yaşayan Gülşen Dikbaş isimli vatandaş, büyük bir korku yaşadıklarını belirterek, "Kızımı okula almaya gitmiştim. 3 aydır burada müteahhit apartmanımızın yanına başka bir bina yapıyorlardı. 3 aydır yapılan çalışmalardan sonrada 3 gündür binada çatlamalar vardı. Çatlamalarda çıtırdamalar gördüm ve hemen dışarı çıktım. Çalışmaları yapan işçileri durdurdum. Sonra da bina çöktü. Cana gelmesin, mala gelsin" dedi.

    Olayı duyarak eve gelen Gülşen Dikbaş'ın eşi İskender Dikbaş ise, sinir krizi geçirdi. Mahalle sakinlerinin sakinleştirmeye çalıştığı İskender Dikbaş, müteahhidi suçlayarak, "Biz uyarmıştık. Olay sonrasında ya benim evimde eşim ya da çocuğum olsaydı. O zaman ne olacaktı" diye konuştu.




    İzmir'de 3 katlı bina çöktü / VİDEO Yorumları