Kılıçdaroğlu kaynak sorusuna cevap buldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (18:34)   Son Mesaj: 12-27-2010 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 773  

    12-27-2010

    Kılıçdaroğlu kaynak sorusuna cevap buldu

    Kılıçdaroğlu kaynak sorusuna cevap buldu


    CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin olağanüstü kurultayında açıkladığı her fakire maaşla ilgili yapılan kaynak eleştirilerine bugün açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu iddiasını 'hamarat kadın' sözleri ile açıkladı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen "Vaatlerinin kaynağı nerede" sorusuna "Eğer hamarat bir kadın varsa az malzemeyle olağanüstü güzel yemekler yapar. Ama bunların elinde malzeme çok, hamarat değiller, yaptıklarını da berbat ediyorlar" sözleriyle yanıt verdi.
    Kılıçdaroğlu, İstanbul"un çeşitli CHP ilçe örgütlerinden Genel Merkez"e kendisine bir tebrik ziyaretinde bulunan partililere seslendi. Salonda kadınların ön sıralarda, erkeklerinse arka sıralarda oturduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Burada güzel bir tablo görüyorum. Yeni siyaset anlayışımızda kadınlara siyasette daha çok yer vereceğiz. Gençlere daha fazla yer vereceğiz, temel anlayışımız bu. Evinize hoş geldiniz. Burası halkın evi, halk için çalışanların, alın teri dökenlerin evi" dedi.

    Daha önceden kendilerinin "CHP hiç öneri getirmiyor, hep eleştiriyor" şeklinde itham edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu sefer öneri getirdik kurultayda, şimdi ne diyorlar: "Bunları nasıl yapacaksınız, sizin kaynağınız var mı?" Hiç meraklanmayın, o kaynağı biz çok iyi biliriz. Bakın, eğer hamarat bir kadın varsa az malzemeyle olağanüstü güzel yemekler yapar. Ama bunların elinde malzeme çok, hamarat değiller, yaptıklarını da berbat ediyorlar" diye konuştu.

    Salonda bulunan partililer, konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu"na yoğun ilgi gösterdiler. Partililer, Kılıçdaroğlu"nun elini sıkmak için yoğun çaba gösterirken bol bol fotoğraf çektirdiler.




    Kılıçdaroğlu kaynak sorusuna cevap buldu Yorumları