Başakşehir'e yeni bir okul daha   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (16:49)   Son Mesaj: 12-27-2010 (16:49)    Cevap: 0    Gösterim: 1039  

    12-27-2010

    Başakşehir'e yeni bir okul daha

    Başakşehir'e yeni bir okul daha


    Başakşehir Belediyesi bölgedeki eğitim kurumu ihtiyacını karşılamak üzere Oyak İnşaat A.Ş’nin katkılarıyla Oyak İlköğretim Okulu’nun temelini attı. Okulun yeni öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.


    Başakşehir İlçe sınırlarında yeni inşaatların ve yeni yerleşimlerin olduğu yerlerde eğitim kurumlarının ihtiyacı da gün geçtikçe artıyor. Başakşehir Belediyesi ise bu ihtiyacı gidermek adına Oyak İnşaat A.Ş"nin katkılarıyla Oyak İlköğretim Okulu"nun temelini attı.
    Başakşehir Oyakkent"te gerçekleşen temel atma törenine Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Eğitim Müdürü İsmail Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu, Başak ve Başakşehir Mahalle Muhtarları Fatih Mehmet Yıldırım ve Ömer Özkan, Oyak İnşaat Genel Müdürü Oğuz Demirkılıç katıldı.

    Törende Başakşehir"in eğitim kurumlarına ihtiyacından bahsedilirken, bölgede en çok liseye gerek duyulduğu söylemine karşılık Oğuz Demirkılıç, lise ihtiyacını karşılamak için olanaklarını kullanacaklarının sözünü de verdi.

    32 derslikli 960 öğrenci kapasiteli Oyak İlköğretim Okulu"nun yeni öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

    Haber 7

    Başakşehir'e yeni bir okul daha

    Başakşehir'e yeni bir okul daha

    Başakşehir'e yeni bir okul daha





    Başakşehir'e yeni bir okul daha Yorumları