Hatay'da akıllara zarar trafik kazaları / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (16:06)   Son Mesaj: 12-27-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 1361  

    12-27-2010

    Hatay'da akıllara zarar trafik kazaları / VİDEO

    Hatay'da akıllara zarar trafik kazaları / VİDEO


    Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Mobese kameralarına yansıyan kaza görüntüleri, sürücülerin trafik kurallarına uymadığını bir kez daha gözler önüne serdi. İşte Mobese kameralarının saniye saniye kaydettiği kaza görüntüleri;



    İlk görüntü Antakya Devlet Hastanesi kavşağından. Bulvardan karşı yola geçmek isteyen bir motosiklet sürücüsü, yolu kontrol etmeden geçiş yapmak isteyince iki motosiklet çarpışıyor; kazada dört kişi de yaralanıyor. Arkadan gelen araçların süratli olmaması ise motosikletten yola savrulan sürücü ve yanlarındakine çarpmayarak olası bir faciayı önlüyor.
    İkinci görüntü ise güleriz ağlanacak halimize dedirten cinsten. Bu kaza da yine dikkatsizlik ve kurallara uymamaktan kaynaklı. Bulunduğu şeritten geri geri gelerek yan yola sapmak isteyen bir araç sürücüsü, arkadan gelen motosiklet sürücüsüne çarpıyor, kazada motosikletle bulunan iki kişi hafif şekilde yaralanıyor.

    Üçüncü kaza da ise, saatler gece 02.00'yi gösteriyor. Atatürk Meydanı'ndaki bomboş yolda ilerleyen ve alkollü olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü bulvarın bariyerlerine çarparak yere düşüyor. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından alkol kontrolü yapılarak işlem uygulanıyor.

    Dördüncü görüntü de tek yönlü yola girmek isterken son anda, bunu fark eden bir sürücü, doğru yola girmek isterken yolun orta refüjlerine çarpıyor. Beşinci görüntüdeki kaza ise, Antakya-İskenderun yolu üzerinde meydana geliyor. Trafik ışıklarında yolun en sağından sola dönüş yapmak isteyen dikkatsiz motosiklet sürücüsü, arkadan gelen bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsüne, otomobildekiler yardıma iniyor. Altıncı görüntüde ise, yaya geçidinden geçen bir bisikletliye, yayalar henüz geçmeden ilerleyen bir otomobil sürücüsü çarpıyor.

    Yedinci görüntüde de yine iki motosiklet çarpışıyor. Atatürk Caddesinde, Mustafa Kemal üniversitesinin önündeki ışıklarda meydana gelen kazada, kırmızı ışığın yandığına aldırış etmeden yoluna ilerleyen bir motosiklet sürücüsü, yeşilin yanmasıyla yola giren başka bir motosikletle çarpışıyor. Ölen veya yaralananların olmadığı bu kazada, trafik ışıklarına uyulmadığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

    Sekizinci görüntüde ise, hem araç sürücüsünün hem de motosiklet sürücüsünün dikkatsizliği kazada esas sebep oluyor. Cumhuriyet Caddesinde, sağını solunu kontrol etmeden dönüş yapan motosiklet sürücüsü, keskin dönüş yapmak isteyen dikkatsiz araç sürücüsünün altına kalmaktan son anda kurtuluyor.

    Dokuzuncu görüntü ise trafik polisinin gözü önünde meydana geliyor. Atatürk Caddesinde, Mustafa Kemal üniversitesinin önündeki ışıklarda meydana gelen kazada, yolun en sağından sola dönüş yapmak isteyen bir bisikletli arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla yere yuvarlanıyor. Başından yaralanan sürücüye ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılıyor.

    Onuncu görüntüde yine Atatürk Caddesinde, Mustafa Kemal üniversitesinin önündeki ışıklarda meydana geliyor. Seyir halindeki Trafik polisi ekiplerinin hemen önünde ilerleyen motosiklet sürücüsü, arkadan gelen araçları kontrol etmeden sola dönüş yapmak isteyince, arkadan gelen araca çarparak dönüşten vazgeçiyor ve yoluna devam ediyor.

    On birinci görüntüde iki motosiklet sürücüsü kafa kafaya çarpışıyor. Süreyya Halefoğlu Caddesinde meydana gelen kaza, bomboş yolda ilerleyen iki motosiklet sürücüsünün kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geliyor. Kazada motosikletteki sürücüler yaralanıyor. Kaza anında yolun boş olması da daha büyük bir kazanın yaşanmamasına sebep oluyor.

    On ikinci görüntüde ise, Kurtuluş Caddesinde meydana geliyor. Yolda ilerleyen motosiklet sürücüsü, aracını park ettikten sonra kapıyı dikkatsizce açan araç sürücüsüne çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü, karşı yönden gelen araçların altında kalmaktan son anda kurtuluyor.




    Hatay'da akıllara zarar trafik kazaları / VİDEO Yorumları