Çekirdek için 14 yaşındaki çocuğu bıçakladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (16:04)   Son Mesaj: 12-27-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    12-27-2010

    Çekirdek için 14 yaşındaki çocuğu bıçakladı

    Çekirdek için 14 yaşındaki çocuğu bıçakladı


    Konya'nın Meram ilçesi'nde arkadaşlarıyla birlikte çekirdek yiyen 14 yaşındaki çocuk, kendisini uyaran kişi tarafından kafasından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan çocuğun beyin ölümü gerçekleşti.

    Konya'da bir çocuğun bıçaklanarak beyin ölümünün gerçekleşmesine neden olan ve güvenlik kamerası kayıtlarının incelemesi sonucu tespit edilen zanlı, polis tarafından caddede yürürken yakalandı.
    Önceki gün Merkez Meram ilçesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan Koyuncu Pasajı'ndaki bir internet kafenin önünde iddiaya göre, çekirdek yiyen Erdal Adak (14) ve arkadaşlarının yanlarına yaklaşan bir kişi, Adak ve arkadaşlarına çekirdek yememeleri konusunda uyarıda bulunmuştu. Aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine şahsın bıçakla kafasından ağır yaraladığı Erdal Adak'ın, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'ne beyin ölümü gerçekleşmişti.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası internet kafe ve pasaj içinde bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledikten sonra şüphelinin uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan Fatih E. (23) olduğunu tespit etti. Polis, yaptığı araştırma sonucu Fatih E.' yi merkez Meram ilçesi Azerbeycan Caddesi'nde yürürken ani bir baskınla yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüphelinin ilk ifadesinde, "Çekirdek yiyorlardı, tartıştık. Onlar bana küfür etti, ben de üzerimdeki bıçağı çıkartarak salladım" dediği öğrenildi.

    Alınan ifadesinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli Fatih E. yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.





    Çekirdek için 14 yaşındaki çocuğu bıçakladı Yorumları