İzmir'de sel, otomobilleri sürükledi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (12:54)   Son Mesaj: 12-27-2010 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    12-27-2010

    İzmir'de sel, otomobilleri sürükledi

    İzmir'de sel, otomobilleri sürükledi


    İzmir'de dün (26 Aralık) gece başlayan sağanak yağış, sabaha karşı faciaya dönüştü. Özellikle Karşıyaka ve Çiğli ilçelerinde kanalizasyonların taşması sonucu sel baskınları görüldü. Otomobiller sürüklendi.

    Karşıyaka'nın Örnekköy semtinde derelerin taşması sebebiyle sokakları su bastı, otomobiller sürüklendi. En şanssız araba sahibi ise polis memuru Ümit Bıçakçı oldu. Sabah işe gitmek için evden çıktığında 35 KZK 89 plakalı otomobilini bulamayan Bıçakçı, 200 metre ilerideki derede olduğunu gördü. Çağırdığı çekici, uzun bir çaba sonucunda arabayı kurtardı. Aracının kaskolu olduğunu belirten Bıçakçı, sel suları yüzünden tamamen kulanılamaz hale geldiğini söyledi. Aynı bölgede çok sayıda araba da sel yüzünden sürüklendi.


    Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rami Nalbantoğlu, her kış aynı şeyleri yaşadıklarını söyledi. Belediyenin yeterince önlem almamamasından yakınan Muhtar Nalbantoğlu, dere yataklarının genişletilmesi ve setler yapılması halinde selin önlenebileceğini vurguladı.

    CİHAN




    İzmir'de sel, otomobilleri sürükledi Yorumları