Eşi ve kaynanasını öldürüp intihar etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (11:06)   Son Mesaj: 12-27-2010 (11:06)    Cevap: 0    Gösterim: 580  

    12-27-2010

    Eşi ve kaynanasını öldürüp intihar etti

    Eşi ve kaynanasını öldürüp intihar etti


    Niğde'de boşanma davası açan eşi ile kayınvalidesini pompalı tüfekle öldüren kişi, daha sonra kendi yaşamına son verdi.

    Edinilen bilgiye göre, Ulukışla ilçesinde Ulukışla Spor Salonunda geçici işçi olarak çalışan Bekir Uçar (37), kardeşine ait Tekel ürünleri satılan büfeden ayrıldıktan sonra kendisine boşanma davası açan ve yaklaşık 1 aydır ayrı yaşadıkları eşi Ayşe Uçar (32) ile konuşmak için kayınvalidesinin evine gitti.
    İddiaya göre, Bekir Uçar, eşi ile doğum gününde konuşarak barışmak istedi. Ancak, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istediğini söyleyen Ayşe Uçar, ikna olmayınca çift arasında tartışma çıktı.

    Tartışmanın büyümesi üzerine Bekir Uçar, pompalı tüfekle eşi Ayşe Uçar ile kayınvalidesi Nazmiye Dündar'ı (52) öldürdü. Aynı silahla başına ateş eden Uçar, kendi yaşamına da son verdi.

    Sabah süt istemek için Nazmiye Dündar'ın evine gelen komşuların ihbarı ile cinayet ortaya çıktı. İhbar üzerine Cumhuriyet Savcısı ve polis olay yerine gelerek inceleme başlattı. Ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi.




    Eşi ve kaynanasını öldürüp intihar etti Yorumları