İstanbul'da geçen Türk oyunu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (10:14)   Son Mesaj: 12-27-2010 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 609  

    12-27-2010

    İstanbul'da geçen Türk oyunu

    İstanbul'da geçen Türk oyunu


    Meteor felaketi sonrası yardıma ihtiyacı olan bir şehirde yapayanlızsınız. Online oyun türünü seven ancak, sürekli yabancı kültüre ait yapımlardan sıkılanlara hitap eden İstanbul Kıyamet Vakti tüm hızıyla devam ediyor.

    Türk yapımı ve ücretsiz oynanabilen İstanbul Kıyamet Vakti, meteor felaketi sonucunda kıyamet gününe dönmüş fantastik bir istanbulda dolaşıyorsunuz. Bu tehlikeli şehirde hayata kalmak oldukça zor.



    Oyunun Sosyal Yaşam Rehberine Ulaşmak İçin Tıklayınız



    Yiğit savaşçılar, Türk kültürüne ait silahlar ve kıyafetler bu oyunun en belirgin özelliklleri. Eğer senaryo ve isim ilginizi çektiyse bu rehber sayesinde kendinize yeni karakter tasarlayabilirsiniz. Bu rehber ise dünyada nasıl yaşayabileceğinizi gösterecek.

    Şimdi ise sıra IKV"in sosyal yaşımını görmeye geldi.

    İnsanlarla Konuşmak

    Oyunun en büyük özelliği sanal bir sosyal yaşama sahip olması. Etraftaki insanlarla özel olarak mesajlaşayabiliyorsunuz. Bunu yapmak için bir karakterin üzerinde tıklayın. Karşınıza çıkan enerji barına sağ tuşla tıklayın daha sonra ise fısılda kısmını seçin.







    İstanbul'da geçen Türk oyunu Yorumları