16 yıl 'kızım' dedi, başkasının çocuğu çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (09:06)   Son Mesaj: 12-27-2010 (09:06)    Cevap: 0    Gösterim: 578  

    12-27-2010

    16 yıl 'kızım' dedi, başkasının çocuğu çıktı

    16 yıl 'kızım' dedi, başkasının çocuğu çıktı


    10 yıl çocukları olmadı. Doktorlar ameliyat olması gereketiğini söyledi, oldu. Bir ay sonra kızları doğdu. Kızları 16 yaşına geldiğinde gelen notta kızının ondan olmadığı yazıyordu. Şüphelendi, DNA testi yaptırdı. Ve...

    Vatan Gazetesi'nde Burcu Purtul imzası ile yeralan haber şöyle;
    İstanbul Yeşilköy"de yaşayan ve pvc pencere işiyle uğraşan Kenan I. ile aynı mahallede büyüdüğü çocukluk aşkı Zehra K. 22 yaşında evlendi. Doktorların yaptığı araştırmada Kenan I."nin cinsel organında bulunan bir sorun nedeniyle çocukları olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Kenan I. ameliyat oldu. 1 ay sonra ise Zehra K. hamile kaldı. Bebeklerine Aslı ismini koydular. Ancak Aslı"nın doğmasıyla birlikte anne Serap K."nın eşine olan tavırları da değişmeye başlamıştı.

    Boşanma kararı aldılar

    Serap K. yolda yürürken eşinin koluna bile girmez oldu. Sebep olarak da "Ben senden uzunum yakışmıyoruz" diyordu. Zehra K. eşinden ayrılmak istediğini açıkladı. 2009 yılında anlaşmalı olarak boşandılar. Boşanmanın ardından Kenan I."nın arabasına kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından bırakılan notlarda "Eşin seni uzun süreden beri aldatıyordu" yazıyordu. Bir süre sonra Serap K. eşini arayarak kızları Aslı"ya birlikte bir ev alma teklifinde bulundu. Kenan I. teklifi kabul etti. Serap K. "O zaman parayı ver ben alayım kızımıza evi" dedi. Bunun üzerine Kenan I. sinirlenerek "Çocuğuma ev almasını bilmiyor muyum?O senin kadar benim de çocuğum" deyince Serap K "Senin çocuğun olduğunu nereden biliyosun" dedi. Garip notları da aklına getiren Kenan I. kızına DNA testi yaptırma kararı aldı.

    DNA ile çözüldü

    Kenan I. testin sonucunu almaya gittiği günü şu şekilde anlattı. "Sonuca bakmaya cesaret edemedim . Görevli bayan "sakin olun ve siz açın" dedi. Bayanın ağladığını görünce anladım. Sonuç kısmında "Kenan I."nın Aslı I. için yüzde 99.99 biyolojik babası olmadığı belirlenmiştir" yazıyordu. Bayılmışım." 16 yıl boyunca "canım kızım" diye öpüp kokladığı Aslı"nın kendi kızı olmadığını öğrenen Kenan I., "O gün kızımla buluşacaktım ama buluşmadım. Eşimin iş yerine gidip raporu yüzüne fırlattım. Sonra çocuğu aradım "nasılsın kızım" dedim. Önce kısık sesle "iyiyim" dedi sonra "Allah ikinizin de belasını versin" diyerek yüzüme kapadı. Kızım beni düşman gördü ve hakaretler etmeye başladı. "

    Katil olur diye söylemedim

    Eşinden yıllar sonra öğrendiği korkunç gerçeğin hesabını soran Kenan I."ya karısı Serap K. bir mektup yazdı. Mektupta "Çocuğumuz olsun istiyordum. Sen ameliyat olduğunda oradaki hemşireler akıl verdi. Sperm satın aldım. Hasta bakıcıyla ebe bana yerleştirdi. 10 dakika sürdü. Sonrasında hamile kaldım" diyordu. Ancak aynı Serap K. eşine açtığı neshebin reddi davasındaki ifadesinde 94 yılında başına kötü bir şey geldiği için hamile kaldığını ve eşi katil olur diye söyleyemediğini iddia ediyordu. Aldatıldığını, erkeklik gruru ile oynandığını ve 16 yıl boyunca kızım diye sevdiği çocuğun başkasının oludğunu öğrendiğini belirten Kenan I., Serap K."nın kendisine 200 bin TL tazminat ödemesini istedi.

    VATAN




    16 yıl 'kızım' dedi, başkasının çocuğu çıktı Yorumları