Ataköy'de tecavüz bilmecesi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (17:04)   Son Mesaj: 12-26-2010 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 620  

    12-26-2010

    Ataköy'de tecavüz bilmecesi

    Ataköy'de tecavüz bilmecesi


    Ataköy'de 2 kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla 6 aydır tutuklu yargılanan Feridun Ç. ve arkadaşı Şükrü E., kadınlardan birinin ifadesini değiştirip kendi isteğiyle birlikte olduğunu söylemesi üzerine tahliye edildi.

    Eyüp Serbest'in haberi
    Diğer kadın ise şikâyetini sürdürdü.

    Bakırköy 3"üncü Ağır Ceza Mahkemesi"nde önceki gün yapılan duruşmada, şikâyetini tekrar eden Ş.S. ağlayarak verdiği ifadesinde, boş bir odada kendisine nasıl tecavüz edildiğini anlattı. D.A. ile bir korsan taksiyle evden ayrıldıklarını belirten Ş.S., "Şikayetçiyim" dedi.

    "Sevgilimden korktum"

    Savcılıktaki ifadesinde tecavüze uğradığını anlatan bir çocuk annesi D.A. ise mahkemede ifadesini değiştirdi. Kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini belirten D.A. ifadesinde şunları söyledi: "Gecenin ilerleyen saatlerinde Ş.S. ile Feridun Ç. geldi. Başka bir odaya geçip 45 dakika beraber kaldılar. Feridun"un ilişkiye girmek için Ş."yi zorladığını görmedim. İki sevgili gibi eve geldiler. Olaydan sonra erkek arkadaşım Suat"a Şükrü ile birlikte olmamın hesabını veremiyordum. Onun için zorla birlikte olduğumuzu söyledim. Avukatım Ahmet Sarıhan ve Suat"ın yönlendirmesi ile şikâyetçi oldum. Şikâyetimden vazgeçiyorum. Davaya katılmak istemiyorum."

    78 yıl hapisleri isteniyor

    Feridun Ç. (52) ve Şükrü E. (51) kadınlara tecavüz etmediklerini, rızaları karşılığında cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etti. Mahkeme heyeti suçun değişme ihtimali, delil durumu ve tutukluluk sürelerini göz önünde bulundurarak, 78"er yıl hapis istemiyle yargılanan Feridun Ç. ve Şükrü E."yi tahliye etti. Duruşma ertelendi.

    HÜRRİYET




    Ataköy'de tecavüz bilmecesi Yorumları