Bankalar yeni yıl kredisi için yarışıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (16:19)   Son Mesaj: 12-26-2010 (16:19)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    12-26-2010

    Bankalar yeni yıl kredisi için yarışıyor

    Bankalar yeni yıl kredisi için yarışıyor


    Yeni yıl nedeniyle ihtiyaç kredilerinde aylık faiz yüzde 0.38'e kadar indi. Uygun maliyet ve vade koşullarının olduğu kampanyalarda dileyen masrafsız kredi de alabiliyor. İşte bankaların faiz oranları ve şartları;

    Bankalar yeni yılı kredi kampanyalarıyla karşılıyor. Son yıllarda her bayram ve özel günde tüketicilere daha uygun vade ve maliyet koşulları ile farklı kredi paketleri hazırlayan bankalar, 2011'in yaklaştığı şu günlerde yeni ürünlerini vitrine çıkardı.
    Yeni yıl için hazırlanan kredi kampanyalarında vade 84 aya kadar uzarken, tutar 100 bin TL'ye kadar çıkıyor. Faiz ise yüzde 0.38'e kadar geriledi. Uygun maliyet ve vade koşullarının olduğu kampanyalarda dileyen masrafsız kredi de alabiliyor. İşte bankaların yeni yıl kampanyaları:

    Maksimum'a indirim

    * İş Bankası, "Yeni Yıl Kredisi Kampanyası" kapsamında, aylık 110 lira taksit ile 5 bin lira kredi kullanabiliyor. Kampanya dönemi içinde, 25 bin lira ve 24 aya kadar aylık yüzde 0,96, 60 aya kadar aylık yüzde 0,97 faizle masrafsız nakit kredi kullanma fırsatı da sunuluyor. Üstelik Maksimum İhtiyaç Paketi sahibi müşteriler, krediden aylık yüzde 0,02 faiz ya da 100 lira masraf indirimi ile yararlanabiliyor.

    Bileti hediyeli kredi

    * Garanti Bankası, Milli Piyango yılbaşı piyango bileti hediyeli, "Yılbaşı Kredisi" kampanyasını başlattı. Bu kapsamında, tüketiciler dilerse dosya masrafsız, dilerse yüzde 0,38'den başlayan faizlerle 50 bin liraya ve 60 ay vadeye kadar olan kredi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

    * Yapı Kredi, müşterileri için faiz oranı yüzde 0,38'den başlayan yılbaşına özel bireysel ihtiyaç kredisi seçenekleri hazırladı. Tutar ve vadeye göre farklı komisyon oranları ve masraf uygulanan yılbaşı kredisi, maksimum 20 bin TL ve 36 ay vade seçenekleri ile alınabiliyor.

    Masraf almıyor

    * Denizbank, yılbaşına yüzde 0.89'dan başlayan faizlerle "Masrafsız Cebimde Kredi" uygulamasını başlattı. Cep telefonundan KREDİM yazıp boşluk bırakarak, T.C. kimlik numarasını 3280'e gönderen müşteriler 15 bin liraya kadar kredi kullanabilecek. Kredinin vadesi ise 36.

    * Akbank, yılbaşı öncesinde, her türlü nakit ihtiyacına yönelik olarak başlatılan avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında, masrafsız krediyi yüzde 0,94 faiz oranı ile sunuluyor. Müşteriler, 30 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını masraf ödemeden yüzde 0,94 faiz ile karşılarken, taksit ödemelerine ise dilerlerse 3 ay ertelemeli olarak Nisan 2011'de başlayabiliyor.

    84 ay kadar vade

    * Vakıfbank, düşük faizli kredi uygulamasıyla müşterilerine, 84 aya varan vade seçenekleri ile 50 bin liraya kadar kredi fırsatı sunuyor. Yeni yıl öncesi tüm bireysel nitelikli müşterilerin ihtiyaçlarının finansmanı amacıyla başlatılan kampanya 7 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek.

    * Finansbank, yılbaşına yönelik hem başvuru hem kullanma kolaylığı sunduğu yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. yüzde 0,59'dan başlayan faiz oranları ile kredi kullanmak isteyen tüketiciler başvurularını sadece bir

    İki ay erteleme yapanlar da var

    * ING Bank, "Kredi Butik" ihtiyaç kredisi paketleri kapsamında müşteriler yüzde 0.65'ten başlayan faiz oranı, 60 aya varan vade seçenekleri ve sabit masrafla, 100 bin liraya kadar kredi kullandıracak. Banka ayrıca yine bu kapsamda kredilerini masraf ödemeden kullanmak isteyen müşteriler için yüzde 0,99 faiz oranından başlayan kredi seçeneği veriyor.

    * Halkbank'ın "Yeni Yıl Kredisi" 5 bin liraya kadar 24 ay vadede yüzde 0,74, 25-60 ay arası vadede yüzde 0,87 aylık faiz oranıyla kullandırılıyor. Kredinin aylık faiz oranı 10 bin lira için 24 ay vadede yüzde 0,83, 25-60 ay arası vadede yüzde 0,87. Krediden faydalananlar ilk taksiti 2 ay erteleme seçeneği sayesinde ödemelere şubat'ta başlıyorlar.

    * Eurobank Tekfen'in "Yeni Yıl Kampanyası" kapsamında müşteriler, yüzde 0,95'den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile 20 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Kampanyadan faydalananlar dosya masraflarında da yüzde 50 oranında indirim fırsatını yakalıyor.

    Bir telefonla özel şoförünüz kapınızda

    Finansbank, "ClubFinans Xclusive, ClubFinans Xclusive Doctors, ClubFinans, ClubFinans Doctors ve World Signia" kartlarına özel hizmetleriyle, müşterilerinin yaşamlarına lüks ve konfor katmaya devam ediyor. Verilen bilgiye göre kart sahipleri, yeni Motovale hizmetiyle, ister gece ister gündüz, bir telefonla özel şoföre sahip olmanın rahatlığını yaşıyor.

    Motor katlanıyor

    Pazar günleri hariç her gün, 24 saat boyunca, İstanbul içi ulaşımlar için sunulan hizmet ile portatif motosikletiyle verilen adrese anında ulaşan 'Motovale' görevlisi, motorunu katlayarak müşterinin arabasının bagajına yerleştiriyor ve montunu çıkararak takım elbiseli şık bir şoföre dönüşüyor. Motovale hizmeti ClubFinans Xclusive, ClubFinans Xclusive Doctors ve World Signia sahiplerine yüzde 50, ClubFinans ve ClubFinans Doctors sahiplerine ise yüzde 40 indirimli sunuluyor. Şubat 2011 sonuna kadar ClubFinans Xclusive, ClubFinans Xclusive Doctors ve World Signia sahiplerinin her ay ilk Motovale hizmet kullanımları ücretsiz verilecek.

    BUGÜN





    Bankalar yeni yıl kredisi için yarışıyor Yorumları