Gençlerin alkollü yolculuğu kaza ile bitti: 1 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (10:06)   Son Mesaj: 12-26-2010 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    12-26-2010

    Gençlerin alkollü yolculuğu kaza ile bitti: 1 ölü

    Gençlerin alkollü yolculuğu kaza ile bitti: 1 ölü


    İzmir'in Bornava ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken aynı otomobildeki 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası araç içerisinde boş bira şişeleri bulundu.

    Kaza, gece saat 03.00 sıralarında, Ankara Caddesi üzerinde 3. Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi. Konak'tan Bornova yönüne giden İsa Kocaman yönetimindeki 45 TZ 584 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki direğe çarptı. Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
    Yaralıların araç içinde sıkışması nedeniyle 110 AKS ekiplerinden de yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve AKS 110 ekiplerinin yardımıyla sürücü İsa Kocaman (23), Fatih Dalkılıç (20) ve Muhittin Demirezen'i (17) sıkıştıkları araçtan yaralı olarak çıkartıldı.

    Aynı otomobilde bulunan ve Ege Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Kerim Dündar ise yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan sürücü İsa Kocaman ve Muhittin Demirezen, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Fatih Dalkılıç ise Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Otomobilin içinde boş bira şişeleri olduğu görülürken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    CİHAN




    Gençlerin alkollü yolculuğu kaza ile bitti: 1 ölü Yorumları