Özhaseki'ye 70 TIR'la destek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-25-2010 (17:56)   Son Mesaj: 12-25-2010 (17:56)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    12-25-2010

    Özhaseki'ye 70 TIR'la destek

    Özhaseki'ye 70 TIR'la destek


    Kayseri Anadolu Oto Galericiler Sitesi esnafı, aralarında TIR ve minibüslerin de bulunduğu 70 araçla Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki için destek turu attı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun Kayseri ile ilgili 'yolsuzluk' iddialarına tepkiler büyüyor. Çeşitli sivil toplum örgütü ve meslek kuruluşlarının ardından Anadolu Oto Galericiler Sitesi esnafı da oluşturduğu 70 araçlık konvoyla Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek destek açıklaması yaptı. Üzerinde Özhaseki'ye destek içerikli pankartlar bulunan TIR ve minibüsler büyük ilgi gördü.
    Burada bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Atabey, Özhaseki'nin 17 yıldır tertemiz bir belediye başkanlığı yaptığını söyleyerek, "Atılan çamurların başkanımızı yıpratmayacağından eminiz. Biz bu şehir için yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. Durmak yok, iş yapmaya devam" diye konuştu.

    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın tarafından kabul edilen galerici esnafı, daha sonra Belediye Meclis Salonu'na geçti.

    Ziyarette, Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı ve Türkiye Galericiler Federasyonu Başkanı Ekrem Şimşek, Başkan Özhaseki'ye destek içerikli bir açıklama yaptı. Doğrunun yanında olduklarını göstermek için destek ziyareti yaptıklarına dikkat çeken Şimşek, meyve veren ağacın taşlanması misali bir durumun yaşandığını kaydederek, "Biz galericiler esnafı olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu belirtmek için geldik. Mahkeme kararını vermiş, her şey ortada. Böyle bir durumda, 'Meyve veren ağaç taşlanır'

    sözü akla geliyor. 17 yıldır başkanımızın şehre kazandırdıklarının farkındayız. Başkanımıza destek için tüm esnaf arkadaşlarımla birlikte her zaman yanınızdayız" dedi.

    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ise Özhaseki'nin Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'nin ağabeyinin cenazesine katılmak üzere Bursa'ya gitmesinden dolayı burada olmadığını ifade ederek, "Başkanımıza destek her geçen gün büyüyor. Araçlarıyla buraya kadar gelen değerli esnafımıza teşekkür ediyoruz. Biz kendimize güveniyoruz. Biliyoruz ki, biz yanlış iş yapmadık. 17 yıldır, 7 gün 24 saat çalışan, sorumluluğunun bilincinde olan bir ekip olarak halkımızdan gerekli takdiri alıyoruz. Birilerinin

    yaklaşan seçimler öncesi bu tür açıklamalar yapmaya ihtiyaç hissettiklerini düşünüyoruz. Bir insan önce birisine suç atar, sonra yargılar, sonra da delil bulmaya çalışırsa kendi ayağına dolanır. Bu şehir için yapılanlar ortada ve bunu en iyi Kayseri'de yaşayanlar biliyor. Bu vesile ile hem size hem de ilk günden bugüne kadar çeşitli şekillerde desteklerini beyan eden tüm değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.




    Özhaseki'ye 70 TIR'la destek Yorumları