Erbakan, Ak Partili talebeyi ne yapacak?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-24-2010 (18:34)   Son Mesaj: 12-24-2010 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 407  

    12-24-2010

    Erbakan, Ak Partili talebeyi ne yapacak?

    Erbakan, Ak Partili talebeyi ne yapacak?


    SP Genel Başkanı Erbakan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2011'deki seçimlere 6 aydan gibi bir zaman kaldığını belirten Erbakan, iktidara gelirse Ak Partili talebelerini ne yapacağını da açıkladı:

    Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, "Biz bu evlatlarımıza, bu talebelerimize madem bu kadar hevesleniyorsanız alın bakalım dedik. Aldılar yüzlerine, gözlerine bulaştırdılar. Nasihat ettik dinlemediler şimdi ellerindekileri alacağız kendilerini faydalı işlerde kullanacağız" dedi.
    Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erbakan, 2011 yılında yapılacak olan seçimlere 6 aydan gibi bir zaman kaldığını belirterek, Saadet Partisi olarak gece-gündüz çalışarak zamanı en iyi şekilde kullandığını ve bütün insanlığın kurtuluşunun Saadet Partisi iktidarına bağlı olduğu söyledi. Bu seçim çalışmalarını dünyayı yakından ilgilendirdiğini belirten Erbakan, "Biz dünyaya hakim olacağız bu sefer büyük İsraili hamlesini yapmakta olan siyonizmi de son derece yakından ilgilendirmektedir.

    Siyonizmin aklı fikri Saadet Partisindedir. Siyonizm bundan önce çevirdiği çeşitli entrikalarla AKP'yi iktidara getirdi. AKP'nin kendisine sorarsanız ben memlekete hizmet ediyorum der. Bunlar bizim evlatlarımız ve talebelerimiz. Siyonizm öyle ustadır ki kim ben mi? ben hiç siyonizme hizmet edermiyim? şarkısını söyleterek işbirlikçilere askeri talim yaptırır" dedi. Siyonizmin 5 büyük hazırlık yaptığını belirten Erbakan, birinci hazırlığının basını satın olmak olduğunu medya içerisinde en kıymetli yazarların inandıklarını yazamadıklarını söyledi.

    Erbakan siyonizmin diğer adımlarının ise bankaları ele geçirmek, büyük ekonomi kuruluşlarını satın almak, toleransları artırmak olduğunu belirtti. 28 Şubatta sürecine de değinen Erbakan, "Onlar zannediyorlardı ki 9 saat konuştuktan sonra biz hükümetten çekiliriz. Tam tersine kendilerine ders verdik bir nevi kendilerini azarladık" dedi.

    Maneviyatçı bir parti olduklarını belirten Erbakan, "Gayemiz onlar gibi Avrupa Birliğine girmek değil İslam Birliğini kurmak" dedi. AK Parti ile muhalefet partisini aynı olduğunu savunan Erbakan, CHP'nin de artık çarşaf giymeye başladığını, Hacı Bayrama gittiğini söyledi.

    "NASİHAT ETTİK DİNLEMEDİLER ŞİMDİ ELLERİNDEKİLERİNİ ALACAĞIZ KENDİLERİNİ FAYDALI İŞLERDE KULLANACAĞIZ. DAHA ÖNCE NE İŞ YAPIYORLARSA ONU YAPACAKLAR"

    Erbakan sözlerine şöyle devam etti: "Biz bu evlatlarımıza, bu talebelerimize madem bu kadar hevesleniyorsanız alın bakalım dedik. Aldılar yüzlerine, gözlerine bulaştırdılar. Nasihat ettik dinlemediler şimdi ellerindekileri alacağız kendilerini faydalı işlerde kullanacağız."

    Erbakan bir gazetecinin talebelerini ne işlerde kullanacağını sorması üzerine, "Daha önce ne iş yapıyorlarsa onu yapacaklar" dedi.

    "ŞARTLAR NEYİ GEREKTİRİYORSA O YAPILIR"

    Demokrat Partinin başına Tansu Çillerin geleceği ve seçim sonrasında bir koalisyon düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine ise Erbakan, "Şartlar neyi gerektiriyorsa o yapılır" diye cevap verdi.




    Erbakan, Ak Partili talebeyi ne yapacak? Yorumları