İntikam için kayınbiraderinin işyerine esrar sakladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-24-2010 (16:07)   Son Mesaj: 12-24-2010 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 443  

    12-24-2010

    İntikam için kayınbiraderinin işyerine esrar sakladı

    İntikam için kayınbiraderinin işyerine esrar sakladı


    Adana'da, cezaevinde yatmasına neden olduğunu düşündüğü eski kayınbiraderinden intikam almak için iş yerine uyuşturucu madde saklayan kadın, ihbarda bulunduğu polisler tarafından yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, Yasemin Ç. (33), 11 yıl önce eşi Hasan Ç'nin öldürülmesi olayıyla ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Sevk edildiği mahkemede tutuklanan ve 7 ay cezaevinden kaldıktan sonra serbest bırakılan Yasemin Ç, aradan geçen süreye rağmen, eski kayınbiraderi Yusuf Ç'nin kendisine yönelik iftirası nedeniyle tutuklandığını düşündü.
    İntikam almak için Yusuf Ç'nin iş yerine 10 içimlik esrar saklayan Yasemin Ç, daha sonra da polise ihbarda bulundu.

    Polis ekipleri, gözaltına aldıkları Yusuf Ç'nin kendisine Yasemin Ç'nin komplo kurmuş olabileceği iddiası üzerine, genç kadını da gözaltına aldı.

    Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Yasemin Ç, intikam almak için komplo kurduğunu itiraf ederken, kendisine yardımcı olan A.L. de gözaltına alındı.

    Her iki zanlı da sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.




    İntikam için kayınbiraderinin işyerine esrar sakladı Yorumları