Ankara oto hırsızı çete üyeleri yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-24-2010 (13:07)   Son Mesaj: 12-24-2010 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 795  

    12-24-2010

    Ankara oto hırsızı çete üyeleri yakalandı

    Ankara oto hırsızı çete üyeleri yakalandı


    Ankara'da suç işleme amacıyla örgüt kurarak, oto hırsızlığı yaptıkları ileri sürülen 7 kişilik organize bir grup yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek organize bir grubun oto hırsızlığı yaparak, araçların plaka ve ruhsatlarını değiştirip sattıklarını belirledi.
    Bunun üzerine 7 ay süren planlı bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda düzenlenen operasyonda liderliğini Fırat P'nin yaptığı gruptan 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 8 çalıntı otomobil, çok sayıda sahte plaka, ruhsat, sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı ele geçirildi.

    Şüphelilerin sipariş üzerine otomobil çaldıkları, grubun lideri Fırat P'nin 21 ayrı sahte kimlik kullandığı, ayrıca 2 ayrı iş yerinden de hırsızlık yaptıkları belirlendi.

    Sorguları tamamlanan zanlılar, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, oto hırsızlığı ve sahtecilik suçlarından adliyeye gönderildi.




    Ankara oto hırsızı çete üyeleri yakalandı Yorumları