4'üncü kattan atlayan genci saçak kurtardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-24-2010 (11:07)   Son Mesaj: 12-24-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    12-24-2010

    4'üncü kattan atlayan genci saçak kurtardı

    4'üncü kattan atlayan genci saçak kurtardı


    Gaziantep'te bir binanın 4. katından atlayarak intihar etmek isteyen genç, zemin kattaki iş yerinin yağmur saçakları üzerine düştü. Vücudunun birçok yerinde kırıklar oluşan genç, hastanede tedavi altına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Gazikent bölgesi Atakent Mahallesi'nde bir süre gezindikten sonra 4 katlı bir apartmanın çatısına çıkan Bekir Ç. (19), bağırarak intihar edeceğini söyledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi.
    Polis çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de gencin atlama ihtimaline karşı branda açmaya başladı. Ekiplerin ikna etmeye çalıştığı Bekir Ç., bu sırada kendisini boşluğa bıraktı. Herkesin gözleri önünde aşağı düşen genç, zemin kattaki bir iş yerinin yağmur saçakları üzerine düştü.

    İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri, genci indirmek için harekete geçti. Olaya müdahale eden çevredeki vatandaşlar ise, kolu aşağı sarkan genci çekerek indirmeye çalışınca itfaiye ve polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

    Bekir Ç., kontrollü bir şekilde aşağı indirilerek olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alındı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülen gencin hayati tehlikesinin devam ettiği ve vücudunun birçok yerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi.

    Görgü tanıkları, intihar eden gencin akşam saatlerinde olay yerine geldiğini ve bir süre dolaştıktan sonra çatıya çıktığını söylediler. Vatandaşlar, çatıya çıktıktan sonra bağıran gencin 'Allah' diyerek çatıdan kendini boşluğa bıraktığını belirttiler.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




    4'üncü kattan atlayan genci saçak kurtardı Yorumları