Kameradaki kaza anları VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (11:07)   Son Mesaj: 12-24-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    12-24-2010

    Kameradaki kaza anları VİDEO

    Kameradaki kaza anları VİDEO


    Beyoğlu'nda meydana gelen iki ayrı motosiklet kazası, bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kazalarda yine dikkatsizlik ve tedbirlik dikkat çekti. Söze gerek bırakmayan o anlar:



    Abbas Ulu'nun haberi
    Alınan bilgiye göre, Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yer alan bir işyerinin güvenlik kamerası, iki farklı motosiklet kazasını saniye saniye görüntüledi. Biri gündüz diğeri akşam saatlerinde oluşan kazalarda, yine dikkatsizlik ve tedbirsizlik dikkat çekti. Gündüz saatlerinde meydana gelen kaza şöyle gelişti; Işıklı trafik uyarılarına rağmen motosikleti ile aniden yola çıkan bir sürücü, caddeden geçen ticari bir taksiyle çarpıştı.

    Takla atarak yere düşen sürücüyü çevredeki vatandaşlar ayağa kaldırdı. Her iki sürücünün süratli olmaması ciddi bir yaralanmanın önüne geçse de motosiklet sürücüsünün yola kontrolsüz çıkması kazaya adeta davetiye çıkardı.

    Akşam saatlerinde meydana gelen diğer kazada ise; karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yaya, kendisine doğru hızla gelen minibüsten kaçmak için koşar adımlarla kaldırıma doğru hareketlendi. Bu sırada minibüsün sağından gelen bir motosikletli yayaya çarptı. Kazayı son onda fark eden minibüs sürücüsü ise yayayı ezmemek için ani fren yaptı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü yere düştü. Neyse ki bu kazada da korkulan olmadı. Ancak yaşanan her iki kazada, gerek sürücülerin gerekse de yayaların dikkatsizliği bir kez bu görüntülerle kayıtlara geçti.




    Kameradaki kaza anları VİDEO Yorumları