İki dil tartışması bu akşam İskele Sancak'ta   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (10:16)   Son Mesaj: 12-24-2010 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 475  

    12-24-2010

    İki dil tartışması bu akşam İskele Sancak'ta

    İki dil tartışması bu akşam İskele Sancak'ta


    İki dil tartışmaları bu akşam İskele Sancak'ta tartışılacak. BDP'nin iki dil isteği ne anlama geliyor? Konunun muhatapları ve uzmanlar İskele Sancak'ta tartışacak.

    Ekranların en uzun soluklu tartışma programlarından biri olan Erhan Çelik"le İskele Sancak"ta her hafta birbirinden önemli konular uzman konuklarla değerlendiriliyor. Bu haftaki programda iki dilde eğitim ve demokratik özerklik konusu tüm yönleriyle konuşuluyor. Programa Yeniçağ Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Yazar Prof. Dr. Yasin Aktay, Yazar Orhan Karataş ve Eski DEP Milletvekili Sedat Yurttaş konuk oluyor. Konuklar, iki dil ve özerklik ile ilgili son tartışmaları sıcağı sıcağına İskele Sancak"ta değerlendiriyor.

    Moderatörlüğünü Erhan Çelik"in yaptığı İskele Sancak"ta her hafta gündeme damgasını vuran bir konu ekranlara geliyor. Programda bu akşam uzman konuklar son günlerde iki dil tartışmalarına ilişkin bütün ayrıntıları derinlemesine değerlendiriyor. BDP neden anayasa taslağı hazırlıyor? BDP sınırları mı zorluyor? BDP"nin dil, özerklik, bayrak konusundaki gerçek görüşleri nedir? Hükümet iki dil ve özerklik isteklerini nasıl değerlendiriyor? Diğer siyasi partiler bu konuda ne düşünüyor? BDP"nin isteklerinin altında yatan asıl gerçekler neler? İsteklerini açıkça ifade edemiyorlar mı? Son günlerde yaşanan tartışmalar ne anlam ifade ediyor? gibi sorular Erhan Çelik tarafından masaya yatırılıyor ve uzman konuklar tarafından cevaplanıyor. Erhan Çelik"in konuklarıYeniçağ Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Yazar Prof. Dr. Yasin Aktay, Yazar Orhan Karataş ve Eski DEP Milletvekili Sedat Yurttaş İskele Sancak"ta son günlerde yaşanan iki dil tartışmalarını bütün boyutlarıyla masaya yatırıyorlar. Erhan Çelik"le İskele Sancak Cuma akşamı saat 23.50"de Kanal 7"de!

    Türkiye"nin demokrasi platformu İskele Sancak bu hafta da gündeme damgasını vuran bir konuyu masaya yatırıyor. Erhan Çelik"le İskele Sancak, Cuma akşamı saat 23.50"de canlı yayınla Kanal 7"de.





    İki dil tartışması bu akşam İskele Sancak'ta Yorumları