Ev arkadaşını silahla öldürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (10:08)   Son Mesaj: 12-24-2010 (10:08)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    12-24-2010

    Ev arkadaşını silahla öldürdü

    Ev arkadaşını silahla öldürdü


    Üsküdar'da iki arkadaş arasında çıkan kavgada bir kişi ev arkadaşını silahla vurarak öldürdü. cinayet zanlısı kendini polise ihbar etti. Zanlı ve evdeki iki arkadaşı tutuklandı.

    Edinilen bilgilere göre olay, Kuzguncuk Mahallesi Delikoç Sokaktaki 4 numaralı apartmanda meydana geldi. İddiaya göre saat 20.00 sıralarında aynı evde oturan Ümit Ünlütaş ile Yunus T. arasında kavga çıktı. Büyüyen kavgada Ümit Ünlütaş, uzaktan akrabası da olduğu öne sürülen Yunus T. tarafından göğsünden iki kurşun ile vuruldu. Ünlütaş olay yerinde can verirken, cinayet zanlısı kendini polise ihbar ederek olay yerine polis istedi. İhbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Yunus T. ile aynı evde kalan 2 arkadaşını gözaltına aldı. Ümit Ünlütaş'ın cenazesi ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
    Cinayeti duyan komşuları şaşkınlık yaşarken, olaya karışan şahısların sakin birileri olduklarını ve zararsız kimseler olduklarını ifade etti.

    Cinayet zanlısı Yunus T. İle aynı evde oturan diğer iki kişiyi de göz altına alan polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı genişletiyor.




    Ev arkadaşını silahla öldürdü Yorumları