Hollandalı tv'cilerin yeni gözdesi Manavgat   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (00:54)   Son Mesaj: 12-24-2010 (00:54)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    12-24-2010

    Hollandalı tv'cilerin yeni gözdesi Manavgat

    Hollandalı tv'cilerin yeni gözdesi Manavgat


    Hollandalı televizyoncular, Manavgat'ın sosyal hayatı ile alış veriş kültürünü tanıtmak için Perşembe Pazarı'nda çekim yaptı.

    Güney Holanda'nın başkenti Lahey'de yayın yapan Den Tv kameramanı Emiel Geluid, muhabir arkadaşı Melissa ile birlikte Manavgat'ın pazar yaşamını canlı ve güzel bulduklarını belirtti.
    Manavgat'ın Lahey'de tanıtımı için Side Antik Kent, Manavgat Şelalesi ve Köprülü Kanyon rafting alanında da çekim yapacaklarını belirten Geluid, pazarcı esnafını şakacı ve sempatik bulduklarını ifade etti.

    Geluid, "Pazardaki turist hareketliliği ve insan ilişkilerinin çekimi yaptık. Röportaj yaptığımız Hollandalılar Türkiye'de tatil yapmaktan memnun. Esnafta Hollandalı turistlerden memnun. Esnaf şakacı ve sempatik. Bir esnaf zeytin yağından yapılmış özel sabunu satarken 8 yıl garantili diye söylüyordu. Bizde ilk önce şaka yaptığını zannettik. Kuru üzerinde 8 yıl garantili yazınca bizde şaşırdık. Bir sabunun 8 yıl garantili olduğunu Türkiye'de öğrenmiş olduk." diye konuştu.




    Hollandalı tv'cilerin yeni gözdesi Manavgat Yorumları