İzmirli işadamları Çelik'e destek çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-23-2010 (22:54)   Son Mesaj: 12-23-2010 (22:54)    Cevap: 0    Gösterim: 400  

    12-23-2010

    İzmirli işadamları Çelik'e destek çıktı

    İzmirli işadamları Çelik'e destek çıktı


    İzmirli işadamları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in sözlerinde İzmir'e hakaret havası almadıklarını söyledi.

    İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Toplantısı'nın basına açık bölümünde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i eleştiren Aziz Kocaoğlu'nun sert tepki vermesi ve bakanın sözlerini yadırgadığını belirtmesinden sonra toplantı basına kapatıldı.
    Toplantı sonrası açıklama yapan kurul başkanı Tufan Ünal basına kapalı bölümde ise Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanı Sıtkı Şükürer ve İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı İlknur Denizli'nin ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in toplantısını izledikleri ve Çelik'in sözlerinde böyle bir şeyi kastederek söylemediğini dile getirdiklerini ifade etti. Ünal, Şükürer ve Denizli'nin Çelik'in konuşmasını fevkalade entelektüel kalitesi yüksek olarak değerlendirdikleri belirtti.




    İzmirli işadamları Çelik'e destek çıktı Yorumları