Ankara'da ulaşım zammı yeniden belirlenecek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-23-2010 (17:58)   Son Mesaj: 12-23-2010 (17:58)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    12-23-2010

    Ankara'da ulaşım zammı yeniden belirlenecek

    Ankara'da ulaşım zammı yeniden belirlenecek


    Ankara'da yeni yıldan itibaren zam yapılacağı yönünde çıkan haberler, pazartesi günü yapılacak toplantıyla UKOME tarafından değerlendirilecek.


    Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) pazartesi günü yapacağı toplantıyla Ankara'da toplu taşıma zam kararını belirleyecek.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in geçen hafta yaptığı Ankara'da toplu taşıma yeni yıldan itibaren zam yapılacağı yönünde açıklaması üzerine UKOME Pazartesi günü toplanarak zam kararını değerlendirecek. UKOME'nin İstanbul Büyükşehir ile aynı oranda zam yapacağı öğrenildi.

    Konuyla ilgili İHA'nın sorusunu değerlendiren Minibüsçüler Odası Hacı Bekir Gani, Ankara'da toplu taşıma uzun zamandan bu yana bir zam kararı çıkmadığını belirterek, "Ankara'da toplu taşıma zam olayında akaryakıt olarak pahalı bir ülkeyiz. Vatandaşı üzmek istemiyoruz ama yüzde 10 gibi bir beklentimiz var esnaf ile görüşmeler yaptık. Tabii ki vatandaşımızı pahalı bir fiyatta taşımak istemiyoruz. Ancak bizim talebimiz 1.80 kuruş olan bilet fiyatlarının 2 TL olmasını talep ediyoruz. İnşallah UKOME en doğru kararı verecektir" diye konuştu.




    Ankara'da ulaşım zammı yeniden belirlenecek Yorumları