Edremit’te fuhuş operasyonu: 6 kişi tutuklandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-23-2010 (16:04)   Son Mesaj: 12-23-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 725  

    12-23-2010

    Edremit’te fuhuş operasyonu: 6 kişi tutuklandı

    Edremit’te fuhuş operasyonu: 6 kişi tutuklandı


    Balıkesir’in Edremit ilçesi ve beldelerinde eşzamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda Gürcistan uyruklu 6 kadın da yakalandı.

    İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışmalar neticesinde, önceden haklarında fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık etmek, yabancı uyruklu kadınları ülkeye getirerek para karşılığında erkeklere pazarlamak suçlarından adli işlem yapılan M.D., N.T. ve M.S. isimli şahısların, halen ilçede bu suçları işlemeye devam ederek insan ticareti yaptığı tespit edildi.
    Takip sonucu şüphelilerden İ.K., daha önce işlemiş olduğu bir suçtan dolayı hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğundan 6 Ekim 2010 tarihinde yakalanarak cezaevine teslim edildi. N.T., M.S., M.D., M.M. ve G.K."ninse yurtdışından getirilen yabancı uyruklu kadınları para karşılığında fuhuş amaçlı pazarladığı, yer ve imkan sağladığı, bu yolla nemalandığı ve organize hareket ettikleri anlaşıldı.

    Polis, Edremit ilçe merkezinde iki, Akçay beldesinde üç, Avcılar Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde iki adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Zanlılardan N.T."nin ikametinde dört, M.M."nin ikametinde ise iki Gürcistan uyruklu kadın yakalandı.

    Kadınlar hakkında sınırdışı işlemi başlatıldı. Gözaltına alınan N.T., M.M., M.D., M.S., G.K., C.D., M.Ö., M.N.Ö., H.A., M.T., D.H.B. ve M.M.T. isimli zanlılar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    Edremit’te fuhuş operasyonu: 6 kişi tutuklandı Yorumları