Kavgalısının bahçesine bomba bırakan uzman çavuş tutuklandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (14:08)   Son Mesaj: 12-23-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    12-23-2010

    Kavgalısının bahçesine bomba bırakan uzman çavuş tutuklandı

    Kavgalısının bahçesine bomba bırakan uzman çavuş tutuklandı


    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde görev yapan uzman çavuş, eski görev yeri Kaş ilçesinde bir kişinin evine el bombası ve uyuşturucu madde bıraktığı iddiasıyla tutuklandı.

    Alınan bilgiye göre, Belek Jandarma Komutanlığında Uzman Çavuş Adnan E. (33), 2 yıl görev yaptığı eski görev yeri Kaş'ın Kınık beldesindeyken, eşini rahatsız ettiği ve aracını kundaklamakla suçladığı M.T'nin evinin bahçesine içerisinde el bombası ve uyuşturucu madde olan poşeti bıraktığı iddiasıyla gözaltına alındı.
    Kiraladığı otomobille yanındaki A.Ö. adlı arkadaşı ile Kaş'a geldiği ve olaya karıştığı öne sürülen Uzman Çavuş Adnan E, Kaş Cumhuriyet Savcılığının soruşturması sonucu sevk edildiği nöbetçi mahkemece, ''Bulundurulması yasak olan patlayıcı ve mühimmat bulundurmak'' suçlamasıyla tutuklandı. Adnan E'nin ilçeye birlikte geldiği arkadaşı A.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Adnan E'nin ifadesinde, M.T'nin evinin bahçesinde bulunan uyuşturucu madde ve el bombasını kendisinin bırakmadığını, kendisini sevmeyen kişilerce, zor durumda kalması için hakkındaki suçlamanın ortaya atıldığını iddia ettiği öğrenildi. El bombası ve uyuşturucunun bulunduğu tarihte Kaş'a geldiği bir benzin istasyonunun kamera kayıtlarından da tespit edilen Adnan E, işsiz olan arkadaşı A.Ö. ile iş görüşmesi için Kaş'a geldiğini öne sürdü.

    Adnan E'nin, tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.




    Kavgalısının bahçesine bomba bırakan uzman çavuş tutuklandı Yorumları