İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (12:06)   Son Mesaj: 12-23-2010 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    12-23-2010

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ


    Adana'da, iki polis memurunun hayatını kaybettiği metro istasyonundaki trafik kazasının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. İşte kare kare 'ölüm uçuşu' anı:

    Fatih Keçe- Ejder Dinler'in haberi
    Adana Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeler Şube Müdürlüğü'nde görevli iki çocuk babası İsmail Özder (37) ile Bağlar Polis Merkezi'nde görevli Emre Gildir'in (27) otomobilleri 16 Aralık gecesi Adana Metrosu Fatih İstasyonu alt geçidini fark etmeyerek istasyona uçmuş, kazada polisler hayatını kaybetmişti.

    Olayın ardından bir hafta geçtikten sonra alt geçitte bulunan güvenlik kamerasının kazayı saniye saniye görüntülediği ortaya çıktı. Görüntülerde, iki polisin kırmızı renkli otomobille saat 01:31'de hızla istasyonun merdivenlerinden uçarak alt geçidin tavanına çarpıp yere düştükleri görülüyor. Düşmeyle birlikte araç duvarlara çarparak yan yatıyor. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar 1 dakika sonra kaza yapan polislerin yanına gelerek onlara yardım etmeye çalışıyor.

    Kaza nedeniyle aracın tavanının büyükhasar gördüğü görülürken vatandaşlar ve özel güvenlik bir taraftan yaralıları çıkarmaya çalışıyor diğer taraftan polis ve ambulansı arıyorlar. Vatandaşlar yaklaşık 4 dakikalık uğraştan sonra yaralının birini araçtan çıkararak yere bırakıyor. Ancak, diğer yaralı araçta sıkıştığı için onu çıkaramıyorlar.

    Vatandaşların, iki dakika uğraştıktan sonra aracı çevirerek yaralı diğer polisi de kazadan altı dakika sonra araçtan çıkarıp diğer yaralının yanına koydukları görülüyor. Bu saatten sonra yaralıların hastaneye götürülmesi için sürekli ambulansı arıyorlar. Bir kişinin bir türlü gelmeyen ambulansa ellerini kaldırarak tepki gösterdiği dikkat çekiyor.

    Ancak, ambulans ve Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait kurtarma ekibi Can-Kur kazadan 11 dakika sonra olay yerinde görülüyor. Koşa koşa metroya giren bir sağlık görevlisi yaralılara müdahale etmeye başlarken arkasından gelen arkadaşları koşarak metro alt geçidine girip yaralılara müdahale ediyor. İlk müdahale yapıldıktan sonra kazadan 16 dakika sonra yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor.

    Polisler için verilen bu mücadelenin saniye saniye metronun güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği bir hafta sonra ortaya çıktı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı iki polis kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ

    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ





    İki polisin öldüğü feci kaza anı GALERİ Yorumları