Aşırı hızla takla atan aracın altında kaldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-23-2010 (11:04)   Son Mesaj: 12-23-2010 (11:04)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    12-23-2010

    Aşırı hızla takla atan aracın altında kaldı

    Aşırı hızla takla atan aracın altında kaldı


    Maltepe'de, aşırı hız nedeniyle karşı yöne geçip takla atan otomobilin altında kalan üniversite öğrencisi sürücü Erdal Timoçin (23) yaşamını yitirdi. Kazada, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

    Kaza, saat 00.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşları Burak Can Bakırtaş ve Şeref Ertuğ Ertuğrul ile otomobiliyle gezintiye çıkan Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Erdal Timoçin, kullandığı 34 BK 6638 plakalı otomobille aşırı hız yaptı.

    Seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil, yol ortasındaki ağaca çarpıp takla attı. Kazada, hafif yaralanan Şeref Ertuğ Ertuğrul ile ağır yaralanan Burak Can Bakırtaş vatandaşlarca otomobilden çıkartıldı. Otomobilin altında kalan Timoçin için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri istendi. İtfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılan Timoçin, ambulansla Kartal Yavuz Selim Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Timoçin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Burak Can Bakırtaş'ın ise hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

    Ayakta tedavi edilen Şeref Ertuğ Ertuğrul, ifadesi için Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Ertuğrul'un yaklaşık 2 ay önce de trafik kazasında yaralandığı ve bir süre tedavi gördüğü ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Aşırı hızla takla atan aracın altında kaldı Yorumları