Android için en iyi fotoğraf uygulamaları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (19:43)   Son Mesaj: 12-22-2010 (19:43)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    12-22-2010

    Android için en iyi fotoğraf uygulamaları

    Android için en iyi fotoğraf uygulamaları
    Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız bu yazılımları denemenizde fayda var. En iyi ve en çok indirilen 5 fotoğraf düzenleme yazılımını sizler için seçtik.

    Cep telefonlarının fotoğaf ve video kaliteleri her geçen yükseliyor. Bu da multimedya içeriklerin akıllı telefonlarda düzenlenebilmesi ihtiyacını ortaya çıkarıyor. Buradan yola çıkarak Android için geliştirilmiş en başarılı fotoğraf düzenleme yazılımlarını derledik. Fotoğraflarınızı, bu uygulamalar ile düzenledikten sonra sosyal ağlardaki hesaplarınıza gönderin. İşte sizler içi hazırladığımız o liste:

    1. PicSay

    PicSay gayet güçlü bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Yazılım, kullanıcılara çeşitli filtre efektlerinin yanı sıra, renk ayarı, kontrast, parlaklık gibi düzenlemeler yapmaya da olanak tanıyor. Ayrıca kullanışlı araçlar ile fotoğrafa efektli yazılar ve konuşma balonları ekleme, ön tanımlı küçük resim arşivinden resmi zenginleştirme gibi olanaklar da mevcut.





    Diğer Uygulamaları Görmek İçin Tıklayınız

    Kullanıcılardan 4.5 yıldız alan ve bugüne kadar toplamda 250.000"i aşkın bir indirme rakamına ulaşan uygulama ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca uygulamanın PicSay Pro adı verilen ve 2.99€ bedelle satılan farklı bir sürümü de mevcut. Ücretli sürüm kırmızı göz giderme gibi artılara sahip.

    2. FxCamera

    FxCamera aslında telefonunuzun kamerasını zenginleştiren bir yazılım. Kamerayı kullanarak yakaladığınız görsellere farklı efektler verebilen program, yakalanan fotoğrafların oyuncak kamera, poloroid gibi efektler ile kaydedilebilmesini sağlıyor.



    FxCamera isimli uygulamayı Android Market üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





    Android için en iyi fotoğraf uygulamaları Yorumları