Şeyh Nazım Kıbrısi küfür edince ekrandan alındı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (17:14)   Son Mesaj: 12-22-2010 (17:14)    Cevap: 0    Gösterim: 1088  

    12-22-2010

    Şeyh Nazım Kıbrısi küfür edince ekrandan alındı

    Şeyh Nazım Kıbrısi küfür edince ekrandan alındı


    Şili'de aylarca göçük altında kalan madencilerin kurtulmaları için dua ettiği için ziyaret ettiği Şeyh Nazım Kıbrisi, CNNTürk ekranından küfür edince canlı yayından alındı.



    CNNTürk'de Cüneyt Özdemir'in sunduğu '5N1K' programına konuk olan Şeyh Nazım Kıbrısi, "pez....ler" diye küfürlü ifade kullanınca ekrandan alındı.
    Şili'de aylarca yerin 700 metre altında mahsur kalan dört madercinin Kıbrıs'a gelerek ziyaret ettiği Nakşibendi şeyhi Nazım Kıbrısi, ziyaretin perde arkasını anlattığı programda, "Ben meclise gelenlere bazı defa sövüyorum. Ne gibi sövüyoruz? Bre p.... haşa..." şeklinde küfür edince Cüneyt Özdemir şaştı kaldı. Özdemir, "Nazım Bey canlı yayındayız, Allah aşkına. Başımıza dert almayın. Gözünüzü seveyim canlı yayındayız hani. Böyle şeyler kullanmıyoruz Nazım Bey televizyonda. Ayıp oluyor ekranda, çoluk var, çocuk var, RTÜK var. Peki ne o zaman Nazım Bey teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin bizde ki, başımıza bir şey gelmesin bu sözlerden sonra" diyerek yayını noktalamak istedi.

    Nazım Kıbrısi, Özdemir'e "Çoluk çocuğu bırak sen." diye müdahale etse de, Özdemir "çoluk çocuğu bırakamam ben" diyerek yayını noktaladı.



    Bu haberin videosu Medya Takip Merkezi tarafından sağlanmıştır.




    Şeyh Nazım Kıbrısi küfür edince ekrandan alındı Yorumları