Başkentte ve Diyarbakır'da bomba paniği   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (17:06)   Son Mesaj: 12-22-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    12-22-2010

    Başkentte ve Diyarbakır'da bomba paniği

    Başkentte ve Diyarbakır'da bomba paniği


    Başkentte MOBESE kameraları tarafından farkedilen bir şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Diyarbakır'da askeri kışlanın karşısında bulunan boş araziye bırakılan plastik madde bomba paniği yarattı.

    BAŞKENTTE BOMBA PANİĞİ... MOBESE KAMERASINDAN FARKEDİLEN ŞÜPHELİ PAKETİ BOMBA UZMANI PATLATTI
    Başkentte MOBESE kameraları tarafından farkedilen bir şüpheli paket polisi alarma geçirdi.

    Alınan bilgiye göre, Kızılay Konur Sokak girişinde bir üst geçidin yakınına bırakılan bir şüpheli paket sokak girişindeki MOBESE kamerasının yardımıyla farkedildi. Şüpheli paketin farkedilmesinin ardından bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Resmi ekipler sokağı güvenlik şeridi ile kapattı. Olay yerine gelen bomba uzmanları alınan önlemlerin ardından pakete fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültü ile patlayan fünyenin parçaladığı paket boş çıktı. Bomba uzmanların çalışmalarını tamamlanmasın ardından Konur Sokak ve Meşrutiyet Caddesi'nde alınan önlemler kaldırıldı.

    DİYARBAKIR'DA ASKERİ KIŞLA'NIN KARŞISINDA BULUNAN BOŞ ARAZİYE BIRAKILAN PLASTİK MADDE KORKU DOLU ANLARN YAŞANMASINA NEDEN OLDU

    Diyarbakır'da askeri kışlanın karşısında bulunan boş araziye bırakılan plastik madde bomba paniği yarattı. Olay yerine gelen ekipler bomba imha robotunu harakete geçirirken, robot ilk seferde plastik maddeyi patlatmak isteyince ıskaladı.

    Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde askeri kışlanın hemen karşısında bulunan boş arazi üzerine bırakılan plastik bir madde korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çevrede bulunan vatandaşların olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra bomba imha robotunu harekete geçirdi. Plastik maddenin üstüne giden robot maddeyi patlatmak isteyince başarılı olamadı. Uzaktan kumanda ile kontrol edilen robot ekipler tarafından tekrar kontrol edildikten sonra plastik maddeye doğru gönderildi. Bu sefer plastik maddeyi patlatmayı başaran robot çevredeki vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. Yapılan kontroller sonucu plastik maddenini matbalarda kullanılan toner olduğu öğrenildi.




    Başkentte ve Diyarbakır'da bomba paniği Yorumları