Televizyon bomba gibi patladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (17:04)   Son Mesaj: 12-22-2010 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

    12-22-2010

    Televizyon bomba gibi patladı

    Televizyon bomba gibi patladı


    Şanlıurfa'da bir evde elektrik kontağından çıkan yangın televizyonu patlatması üzerine yangın çıktı. Şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, mahalleliler patlama sesiyle sokağa döküldü.

    Edinilen bilgiye göre, Haleplibahçe Mahallesi meydana gelen olayda, Mustafa Ziro'ya ait evde, televizyonun bağlı olduğu prizde elektrik kontağının arıza yapması üzerine yangın çıktı.
    Kısa sürede yangın televizyonu da etkisi altına alarak yanmaya başladı. Durumu fark eden ev sakinleri hemen dışarı çıkarak komşulara haber verdi. Bu sırada Televizyonunun ısınması üzerine evde büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sesiyle sokağa dökülen vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

    Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, oda içerisinde bulunan piknik tüpünün patlamaması ise büyük bir faciayı önledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, evde büyük hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri, elektriğin sürekli gidip gelmesinden dolayı bu tür yangınların çıktığını belirterek, "Elektrik trafosu bu mahalleyi kaldırmıyor. Yetkililere sürekli bu mahallenin elektrik trafosunu deştirin diyoruz değiştirmiyorlar. Elektrik günücünün mahalleye yetmemesi üzerine bu tür yangınlar ve patlamalar meydana geliyor. Şuan Allah korusun aile hemen dışarı çıkmasaydı, patlamayla birlikte onlarda yaralanacaktı ve hayatlarını kaybedebilirdiler. Yetkililerden tek istediğimiz bu mahallenin elektrik trafosunu değiştirmeleri" dedi.




    Televizyon bomba gibi patladı Yorumları