Hırsızlar girdikleri evden et çaldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (15:06)   Son Mesaj: 12-22-2010 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    12-22-2010

    Hırsızlar girdikleri evden et çaldı

    Hırsızlar girdikleri evden et çaldı


    Maltepe Zümrütevler’de bir eve pencereden giren 2 hırsızlık zanlısı, 6 kilo et, bir cep telefonu ve altın künye çaldı. Zanlılar polis tarafından yakalandı.

    Ertan Kılıç'ın haberi
    Polis imdat hattını arayan bir vatandaş, Maltepe Zümrütevler mahallesinde iki hırsızın bir eve girdiğini ve zanlıların 34 YL 522 plakalı araçla kaçtığını bildirdi. Hemen harekete geçen polis, otomobili olay yerinden uzaklaşamadan durdurdu ve içinde bulunan Aydın K.(23) ile K.S.(17)"yi gözaltına aldı.

    Zanlıların üst aramasında bir cep telefonu ile bir altın künye bulundu. Araçta ise 6 kilogram et ele geçirildi. Zanlıların alınan ilk ifadelerinden ve yapılan ihbardan, et ile cep telefonu ve altın künyenin, Ayten C. isimli vatandaşın evinden çalındığı belirlendi.

    Polis, çalıntı et ile eşyaları Ayten C."ye teslim ederken zanlıların kullandığı aracın kiralık olduğu, kiralayan kişinin de zanlıların arkadaşı Ferhan D.(21) olduğu ortaya çıktı.

    STAR GAZETESİ




    Hırsızlar girdikleri evden et çaldı Yorumları