Ağaoğlu'nun hayaline engel olan kadın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (13:17)   Son Mesaj: 12-22-2010 (13:17)    Cevap: 0    Gösterim: 572  

    12-22-2010

    Ağaoğlu'nun hayaline engel olan kadın

    Ağaoğlu'nun hayaline engel olan kadın


    20 Civarında farklı konseptlerde ve birçoğunun plakası “AGA” olan otomobilleriyle de gündeme gelen Ağaoğlu hayalindeki plakaya sahip olmasını engelleyen kadına seslendi.

    İnşaat sektöründe ilk akla gelen isimlerden Ali Ağaoğlu; yaşamını, ticari başarılarını 24"te "Girişim Guruları" programında Selçuk Geçer"e anlattı.
    Projeleri, otomobilleri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen işadamı Ali Ağaoğlu, 24"te Selçuk Geçer"in sunumuyla her Salı 16.20"de ekrana gelecek olan "Girişim Guruları" isimli programın ilk konuğu oldu. Selçuk Geçer"in projeleri ve özel yaşamıyla ilgili sorularını içtenlikle cevaplayan Ali Ağaoğlu, başarısının sırrını "Hedef koymak ve hedefe yönelik doğru adımlar atmak" olarak açıkladı.

    MİLYON DOLAR KAŞE BEDELİM VAR

    Oynadığı reklam filminin ardından birçok reklam filmi teklifi aldığını, kendi reklamındaki oyunculuk bedelini bir milyon dolar olarak açıkladı. Ağaoğlu, bu bedeli de eğitime aktardığını ve bundan sonra oynayacağı reklam filmi gelirlerini de eğitime aktaracağını söyledi. Oyunculuk kaşe bedelinin milyon doların üzerinde olduğunu söyleyen Ağaoğlu, reklam tekliflerini de değerlendiriyorum dedi.

    PARAYI VEREN DİZİDE DE OYNATIR

    "Oyunculuk saygı duyduğum bir meslek" diyen Ağaoğlu, hiçbir zaman oyuncu olamadığını, hep kendisi olduğunu, samimi ve içten davrandığını söyledi. 24 Ekonomi Müdürü Selçuk Geçer"in "Reklamdan sonra dizi teklifi var mı?" sorusuna; "Yarı şaka yarı ciddi dizi teklifleri geliyor. Değerlendiriyorum, oynayabilirim, ancak tamamen duygusal. Parayı verirlerse oynarım. Oyunculuktan gelen gelirleri eğitime aktarıyorum. Ne kadar gelir, o kadar eğitime destek. Ben eğitim gönüllüsü bir insanım" diye cevap verdi.

    HAYALİM "AGA 61" PLAKA

    20 Civarında farklı konseptlerde ve birçoğunun plakası "AGA" olan otomobilleriyle de gündeme gelen Ağaoğlu, "AGA 61" plaka hayaliyle ilgili soruya; "Elhamdülillah Trabzon, Ofluyum. Birçok "AGA" plakalı aracım var ama "AGA 61" plakayı almak için uğraşıyorum. Ancak şimdiki sahibi çok inatçı bir kadın, buradan kendisine seslenmiş olayım fakat plakayı satmıyor" dedi.

    HEDEFİME YILMADAN YÜRÜDÜM

    Selçuk Geçer"in sunumuyla ekrana gelen "Girişim Guruları" programının ilk konuğu olan ve inşaat sektörünün girişim gurusu sayılan Ali Ağaoğlu yükselişini şöyle anlattı; "Babamdan işimizin zirve döneminde kuşak çatışması yüzünden ayrıldım ve ayrılırken ceketimi alıp çıktım. Giderken de elimde sermaye yoktu. Bir arazi için vadeli ödeme anlaşması yaptım. Sonra araziyi parselleyerek sattım, sermaye yaptım. Sonra inşaat sektörüne atıldım. O zaman arazi fiyatları ve şartlar daha uygundu. Ama ben de babamdan ayrıldıktan sonra yılmadım, çalıştım. Zorluklar beni bilemiştir. Hedeflerimi doğru koydum ve çalıştım. Hedefi olmayan bir insan boş çuvala benzer ve boş çuval ayakta durmaz. Her zaman sözümün arkasında durdum ve güven verdim. Bugüne kadar 30.000 civarında konut yaptım ve yapmaya da devam ediyorum."




    Ağaoğlu'nun hayaline engel olan kadın Yorumları