İplik fabrikasında kasa soygunu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (12:08)   Son Mesaj: 12-22-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 800  

    12-22-2010

    İplik fabrikasında kasa soygunu

    İplik fabrikasında kasa soygunu


    Adana'da bir fabrikaya giren hırsızlar, iki kasadan 50 bin TL, 67 bin TL'lik çek, silah, altın tespih, 17 adet Cumhuriyet altını çaldı.

    Alınan bilgiye göre, D-400 kara yolu Levent Mahallesi'ndeki Melih Candaner ve Yüksel Başoğlu'na ait YD İplik Fabrikasına gelen çalışanlar, yönetim dairesinin kapısının açık olduğunu fark etti. İşçilerin bildirimi ile iş yerine gelen fabrika sahipleri 2. ve 3. katlardaki kasaların açıldığını görünce durumu polise bildirdiler.
    Fabrikaya giriş çıkışları durduran güvenlik güçleri, hırsızlık zanlı veya zanlılarının binaya girebileceği noktalar araştırılırken, kasa ve kapılarda da parmak izi incelemesi yaptılar.

    Hırsızlık zanlılarının 3. kattaki kasayı muşta adı verilen demir parçayla açarak, bu kasadaki 50 bin TL, 67 bin TL değerinde çek, silah ve altın tespih aldıkları belirlendi. Zanlı veya zanlıların, açtıkları kasadan çıkan bir başka anahtarla da 2. katta bulunan kasayı açtıkları ve buradan da 17 adet Cumhuriyet altınını çaldıkları belirlendi.

    Zanlıların, pencere, kapı veya fabrikanın arka taraflarındaki havalandırma boşluğundan içeri girmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

    Fabrika ortaklarından Yüksel Başoğlu, olayı sabah çalışanlardan öğrendiklerini belirtti. Kasada para bulundurmadıklarını anlatan Başoğlu, ''Dün akşam bankaların kapanma saatinde bir müşterimiz para getirince, kasaya koymuşlar. Biz yıllardır kasada para saklamıyoruz. İlk kez dün sakladık, o da çalındı. Bu kadar tesadüf düşündürücü'' dedi.




    İplik fabrikasında kasa soygunu Yorumları