Hangi dizüstü size daha uygun?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (10:23)   Son Mesaj: 12-22-2010 (10:23)    Cevap: 0    Gösterim: 786  

    12-22-2010

    Hangi dizüstü size daha uygun?

    Hangi dizüstü size daha uygun?


    Dizüstü bilgisayarların performansı masaüstü PC'lerle karşılaştırılacak seviyelere geldi. Bizde sizler için bu yüksek performanslı dizüstüleri karşılaştırıldı. Peki hangi ürün ihtiyacınızı karşılıyor?


    Dizüstü bilgisayar, Netbook, akıllı cep telefonu derken şimdi bir de tablet PC'ler çıkıverdi. Piyasada her kullanıcıya uygun bir ürün var. Yeter ki isteklerinizi doğru belirleyin.

    Sizde ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir dizüstü seçmek istiyorsanız, sizler için ShiftDelete.Net editörlerinin hazırladığı rehbere bir göz atabilirsiniz.

    Hangi dizüstü size daha uygun?
    Karşılaştırmada bulunan diğer ürünleri görmek için tıklayınız


    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in donanım editörleri, piyasada satışta bulunan beş adet oyun oynayabileceğiniz dizüstü bilgisayarı karşılaştırdı. İşte ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan 5 dizüstü bilgisayar.
    HP DV6-2070et ( 839 € + KDV )

    Testimize katılan ürünlerden bir tanesi HP'nin DV6-2070et modeli. Sade bir tasarıma sahip olan dizüstünün hakim rengi siyah. DV6'nın genişleme yuvalarının çoğu kasanın sol bölümünde yer alıyor

    Bu da sağ el ile fare kullananların işini kolaylaştıran bir özellik. Ürünün üzerindeki giriş ve çıkışlarla canınızı sıkmak istemiyorum çünkü her tarz kullanıcıya yetecek kadar genişleme yuvası mevcut.

    Hangi dizüstü size daha uygun?

    HP bu ürünü eğlence bilgisayarı olarak kategorize ediyor. 15.4 inç'lik ortalama büyüklükte bir ekrana sahip ürünün donanım açısından da oldukça üst seviye olduğunu söyleyebiliriz.

    Intel Core i7 Q720 (1.6 GHz) işlemcisi bulunan DV6 üzerinde HP 3 GB'lık bellek kullanmış. Burada bizleri şaşırtan ise dizüstü üzerinde kullanılan iki bellekten birinin 1066 MHz diğerinin ise 1333 MHz olması. Bu durumun bize gönderilen dizüstünün test cihazı olmasından kaynaklanabilir.

    Hangi dizüstü size daha uygun?

    Ürünün üzerinde bulunan Nvidia GeForce GT 230M grafik yongası da oldukça iyi düşünülmüş bir seçim. 500 GB sabit diske sahip dizüstü bilgisayarın üzerinde Altec Lansing hoparlörler yer alıyor.


    :: Bir oyun bilgisayarından hangi özellikleri istersiniz?

    SDN - ShiftDelete.Net





    Hangi dizüstü size daha uygun? Yorumları