Hamile kadın kör kurşun kurbanı mı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (00:04)   Son Mesaj: 12-22-2010 (00:04)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    12-22-2010

    Hamile kadın kör kurşun kurbanı mı

    Hamile kadın kör kurşun kurbanı mı


    Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, evinde vurulmuş halde bulunan 22 yaşında hamile kadının, ağabeyi ile tartışan eşinin elindeki silahın ateş alması sonucu öldüğü iddia edildi.

    Alınan bilgiye göre, cinayetle ilgili gözaltına alınanlardan Lütfiye B'nin babası Ali B. ve kocası Şükrü B'nin aralarında bulunduğu 5 kişi emniyette sorgulandı.
    Kızın babası ve yakınlarının olayla ilgilerinin olmadığını öne sürerken, ifadelerinden şüphelenilen kadının eşi Şükrü B'nin devam eden sorgusunda, ''kardeşi Hikmet B. ile arasındaki alacak konusu nedeniyle tartıştığını, bu esnada 'korkutmak için' kardeşine silah çektiğini, aralarına giren eşinin de bu esnada elindeki silahı almak isterken, tabancanın kazayla ateş alması sonucu başından vurularak öldüğünü'' ileri sürdüğü öğrenildi.

    Bunun üzerine savcılığın talimatıyla gözaltına alınanlardan genç kadının babası ile ağabeyi serbest bırakılırken, polis ekipleri, zanlı Şükrü B. ile olay öncesinde tartıştığını öne sürdüğü ağabeyi Hikmet B'ye evde olayla ilgili tatbikat yaptırdı.

    -OLAY

    Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yaklaşık 9 ay önce amcasının oğlu Şükrü B. (23) tarafından kaçırılan ve hamile olduğu belirtilen Lütfiye B. (22), dün gece evde ölü bulunmuştu.

    İşten geldiğinde eşini evde silahla vurularak ölmüş halde bulduğunu iddia eden Şükrü B. ile kızın babasının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınmıştı.




    Hamile kadın kör kurşun kurbanı mı Yorumları