Kırklarelispor vali için imza kampanyası açtı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2010 (19:57)   Son Mesaj: 12-21-2010 (19:57)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    12-21-2010

    Kırklarelispor vali için imza kampanyası açtı

    Kırklarelispor vali için imza kampanyası açtı


    Kırklarelispor taraftarları, Vali Muammer Muşmal'ın merkez valiliğine atamasının iptali için imza kampanyası başlattı.

    Taraftarlar, anıt önündeki kaldırıma ''Valimizi seviyoruz'' yazılı siyah çelenk ve bir masa koyarak Vali Muşmal'ın atamasının iptali için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gönderilmek üzere imza kampanyası başlattılar.
    Vali Muşmal, vilayet binasından çıktığı sırada taraftarlar ''Valimiz buraya, Valimizi istiyoruz'' diye slogan attılar.

    Vali Muşmal da kendisine destek veren taraftarların yanına giderek, ''Arkadaşlar çok teşekkür ederim, sağ olun. Bu ilginize çok teşekkür ediyorum. Ben de Kırklareli ve Kırklarelilileri çok seviyorum. Var olun, sağ olun'' dedi.

    Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da gazetecilere yaptığı açıklamada, Vali Muşmal'ın geldiği günden beri maddi ve manevi olarak Kırklarelispor'un yanında olduğunu belirtti.

    ''Bizde ona yaptığı güzelliklerden dolayı bir jest yapmak amacıyla toplandık'' diyen Can, şunları kaydetti:

    ''Biz her zaman valimizin destekçisi olacağız. Bu gelen valimize bir tepki olarak değildir. Bu valimize olan sevgimizdir. Valimizin göreve döneceğinden eminim. 88 günde bir vali görevden alınmaz. Herkese teşekkür ediyoruz. İmza kampanyasında toplanan imzalar Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e gönderilecek.''

    Daha sonra taraftarlar, sloganlar ve alkışlarla Muşmal' valilik konağına kadar eşlik ettiler.

    İmza kampanyasının bir hafta süreceği bildirildi.

    Vali Muşmal'a destek amacıyla toplanan yaklaşık 500 kişi olaysız şekilde dağıldı. Emniyet güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldılar.




    Kırklarelispor vali için imza kampanyası açtı Yorumları