Kıbrıs gazisinin eşini öldürdüğü iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-21-2010 (17:08)   Son Mesaj: 12-21-2010 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    12-21-2010

    Kıbrıs gazisinin eşini öldürdüğü iddiası

    Kıbrıs gazisinin eşini öldürdüğü iddiası


    İzmir'in Torbalı ilçesinde Kıbrıs gazisinin eşini silahla öldürüp, intihar ettiği iddia edildi.

    Alınan bilgiye göre, Tepeköy Mahallesi Eğerci Caddesi'nde yaşayan çiftinin evinden silah sesleri gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, çiftin cesedini buldu.
    Kıbrıs Gazisi Ergün C'nin (56), ruhsatlı silahıyla eşi Meryem C'yi (50) öldürdüğü, daha sonra aynı silahla intihar ettiği ileri sürüldü.

    Çiftinin yakınlarına bıraktıklarını mektupta, bankaya olan ev kredisi borcunu ödeyemediklerinden, birlikte ölmeye karar verdiklerini, ölümlerinden kimsenin sorumlu olmadığını ifade ettikleri öğrenildi.

    Çiftin komşusu ve akrabalarından Okşan B, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Bankaya 84 bin lira borçları vardı. Ödeyemedikleri için haciz işlemleri başlatılmış. Ölmeden önce akrabaları arayarak helallik istemişler'' şeklinde bilgi verdi.

    Ergün C'nin eşini vurduktan sonra üst katta oturan yeğenin 15 yaşındaki oğluna telefon açarak, ''Yengeni öldürdüm, şimdi de intihar edeceğim. Hakkını helal et'' dediği ve telefonu kapatmadan silahı ateşlediği de ileri sürüldü.

    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.




    Kıbrıs gazisinin eşini öldürdüğü iddiası Yorumları