Yıldırım'dan THY'de başörtü açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2010 (15:21)   Son Mesaj: 12-21-2010 (15:21)    Cevap: 0    Gösterim: 420  

    12-21-2010

    Yıldırım'dan THY'de başörtü açıklaması

    Yıldırım'dan THY'de başörtü açıklaması


    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY'de başörtüsüne yeşil ışık yakan genelgeyi değerlendirirken, THY'nin bakanlığa bağlı bir kuruluş olmadığını iç işlerine karışamayacağını söyledi.

    Yıldırım, "Ben onların performansına bakıyorum sadece. Vatandaşlara müşterilere yanlış yaparlarsa canlarına okuruz öbür türlü işlerine burnumuzu sokmayız" dedi.
    Başbakanlık Merkez Bina'daki Suriye Başbakanı Naci Otri'yi karşılama töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yıldırım, kendisinin bu duruma karışmayacağını söyledi.

    Yıldırım "Bunlara ben karışmam bana bağlı bir şirket değil. Üstelik de bir kamu şirketi değil. Dolayısıyla ne yapıyorlar ne ediyorlar ben onların performansına bakıyorum sadece. Vatandaşlara müşterilere yanlış yaparlarsa canlarına okuruz öbür türlü işlerine burnumuzu sokmayız" diye konuştu.

    ıldırım, "Kıyafet konusunda bir sıkıntı yok o zaman" sözleri üzerine ise "Bilmiyorum nedir. Kıyafet var mıdır yok mudur nedir. İncelemeden bir fikir söylemem uygun olmaz. Ben de yeni gördüm öyle bir şey" dedi.

    -YILDIRIM'DAN EKER'E TESBİH JESTİ-

    Öte yandan Başbakanlık önünde konuk Başbakan'ı beklerken Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile gazeteciler arasında 'tesbih sohbeti' yaşandı.

    Yıldırım'ın kendisine "kehribar" taşından yapılan bir tesbih hediye ettiğini söyleyen Eker, hediye tesbihi gazetecilere gösterdi. Sohbet esnasında Bakan Yıldırım "Beklerken ya sabır çekiyorlar diye haber yaparlar" diyerek gazetecilerle şakalaştı.

    ANKA




    Yıldırım'dan THY'de başörtü açıklaması Yorumları