Kayseri'de 2 çocuk daha kayboldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2010 (15:08)   Son Mesaj: 12-21-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    12-21-2010

    Kayseri'de 2 çocuk daha kayboldu

    Kayseri'de 2 çocuk daha kayboldu


    Geçen yıl ramazan bayramında 2'si kardeş 3 çocuğun kaybolmasının ardından Kayseri'den yine kayıp haberi geldi. Parka oyun oynamak için çıkan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 2 çocuğa 3 gündür ulaşılamıyor.

    Edinilen bilgiye göre, 8. sınıf öğrencisi Arif Barış ve 7. sınıf öğrencisi Durdu Dağlı'nın ailesi akşam ezanının ardından eve gelmeyen çocuklarını aramaya çıktı. Durumun polise bildirilmesinin ardından alarma geçen polis, çocukların bulunması için çalışmasını artırdı. Geçtiğimiz yıl Talas ilçesinde Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılan ve kendilerinden haber alınamayan 2'si kardeş 3 çocuğun ardından bu kez titizlikle çalışmalarını sürdüren polis, her ihtimale göz önünde bulundururken, Dağlı ve Barış ailesi son olarak çocuklarını gördüğü parkta oturarak, polisten gelecek müjdeli haberi bekliyor.
    Göz yaşlarına boğulan 13 yaşındaki küçük Arif'in annesi Sümer Barış, "Polis ekiplerinin çalışması sayesinde evladımın bulunacağına inanıyorum. İnşallah bir an önce gelir" dedi.

    "HEP İNTERNET KAFELER YÜZÜNDEN BU TÜR ŞEYLER BAŞA GELİYOR"

    12 yaşındaki Durdu'nun babası Ömer Dağlı ise, 3 gündür haber alamadıkları evladının hayatından endişe duyduğunu söyledi. Ne yapacağını bilmediklerini, sabahtan akşama kadar mağaralara gidebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak gezdiğini belirten baba Ömer Dağlı, "Ne oluyorsa zaten hep bu internet kafeler yüzünden oluyor. Çocuğum internet kafeye çok gitmek isterdi. Son gün parkta oyun oynamadan önce internet kafeye gitmiş. İnşallah bulunur" diye konuştu.

    Baba Dağlı, telefonda yakınlarına çocuklarının bulunamadığını üzgün ve bitkin bir halde anlatması yürekleri dağladı.

    Durdu'nun babaannesi Döndü Dağlı, üzücü haberin ardından hemen oğlunun yanına geldiğini, çok sevdiği evladının kaybolmasını kendisini bitkin hale düşürdüğünü ifade ederek, "Ne oğlum oğlum dön" diyerek gözyaşları döktü.




    Kayseri'de 2 çocuk daha kayboldu Yorumları