Çiğdemoğlu: Eğitimimi Türkiye'ye aktaracağım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (16:36)   Son Mesaj: 12-20-2010 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 448  

    12-20-2010

    Çiğdemoğlu: Eğitimimi Türkiye'ye aktaracağım

    Çiğdemoğlu: Eğitimimi Türkiye'ye aktaracağım


    CHP'nin 15. Olağanüstü Kurultayında Parti Meclisine (PM) seçilen en genç üye 26 yaşındaki Doğa Çiğdemoğlu, yurt dışında aldığı eğitimini Türkiye için kullanmayı istediğini söyledi.

    Çiğdemoğlu, partisinin genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Çiğdemoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini PM üyeliğine layık görmesinden büyük onur duyduğunu, bunun gençlere ve kadınlara olan güvenin bir göstergesi olduğunu söyledi.

    ''Benim bir hayalim var. Çeşitli ülkelerde, yurt dışında harmanladığım eğitim, bilgi ve birikimlerini ülkemde kullanmak istiyorum'' diyen Çiğdemoğlu, gençlerden de CHP'ye destek olmalarını istedi.

    Okumayan, üretmeyen, tartışmayan bir toplumun gelişmesinin mümkün olmadığına işaret eden Çiğdemoğlu, Türkiye'nin kalkınması için çalışacağını belirtti.

    Bu arada CHP'li Gürsel Tekin de genel merkezde gazetecilerle sohbet etti.

    Çankaya İlçe Seçim Kurulunun, 15. Olağanüstü Kurultay'da PM'nin oluşumunda kadın kotasının uygulanma yöntemine ilişkin itirazı reddettiğini hatırlatan Tekin, ilçe seçim kurulu kararının, son karar olduğunu söyledi.




    Çiğdemoğlu: Eğitimimi Türkiye'ye aktaracağım Yorumları